Víkend sa väčšinou nesie v znamení „lukulských hodov“, práve preto nám dobre  padne chutné, odľahčené jedlo, ktoré je navyše aj zdravé.
Chcete svoju ratolesť za pekné vysvedčenie odmeniť? Tú správnu bodku za školským rokom dá zábavná detská párty, na ktorej nesmie chýbať niečo veselé a zároveň zdravé pod zub i na pitie.
Kuriačky, kohútky, lišky, herhubky a množstvo ďalších ľudových názvov dostali tieto chutné huby – kuriatka. Nechajte sa inšpirovať našim receptom a prekvapte doma vašich blízkych.
Letné ovocie nás obdarováva energiou, dávkou vitamínov a neodolateľnou chuťou. Preto sa oplatí urobiť si z neho zásoby aj na zimné obdobie.
Užite si leto správnymi dúškami a dožičte si chutné a ľahké jedlá. Alpro letné odľahčené jedlá potešia nielen oči, ale aj chuťové poháriky. Pripravte si studenú polievku a tartar z lososa.
Jahodový džem s brusnicami už aj pre diabetikov, marhuľovo-paprikové čatní, ktoré obohatí grilovanie a jahodový topping vhodný na zmrzlinové poháre a dezerty.
Neváhajte a nechajte sa prekvapiť čarom chuti našich tradično-netradičných dezertov, pri ktorých sme použili rastlinné mlieka a produkty ALPRO.
Recepty na lahodné rizoto, žihľavový dezert, krémový jahodový sen a jahodový topping si môžete pripraviť aj doma, v článku nájdete ich recepty. Dobrú chuť!
Máj mesiac lásky je aj v znamení špargle a ľahkých pokrmov, ktoré sú ideálne vrámci jarnej detoxikácie. Nechajte sa inšpirovať našími špargľovými receptami, navyše pripájame aj sladkú bodku...
Nasledujúce recepty s použitím balzamikového octu a balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou vytvoril špeciálne pre túto značku Iaonnis Asarlidis, šéfkuchár pražskej gréckej reštaurácie Kavala.
Ako grilovať Hermelín alebo Ohnivák? Návod na grilovanie Sedlčanských Hermelínov a chutné recepty, ktoré vám chuťovo oživia grilovacie menu.
Nechajte sa inšpirovať receptami z knihy Opravdu zdravě – Jedzte s ohľadom na svoje telo – zásadito, z vydavateľstva Slovart. Naše rmenu je navyše veľmi chutné!
Prinášame vám recepty, ktoré pre vás pripravil šéfkuchár Michal Hečko z reštaurácie Signature v hoteli Mercure Bratislava Centrum.
Nechajte sa inšpirovať pri varení receptami, ktoré pre vás pripravil Laci Horňáček z kulinárskej relácie "Nech ťa šéf sprevádza". Dobrú chuť s Lacim v pivovare a v Gombaseckej jaskyni...
Inšpirujte sa prírodou a skúsenosťami šéfkuchára Jana Součka, z pražskej reštaurácie La Strada Ristorante. Chýbalo tak málo, a namiesto šéfkuchára mohol byť dnes leteckým mechanikom alebo chirurgom.
Túto jedinečnú pochúťku zvykli podávať v zime renomovaní šéfkuchári vo vychytených parížskych, bruselských či londýnskych reštauráciách.
… s netradičnými receptami. Spríjemnite si dlhé zimné večery s priateľmi v príjemnom teple domova.
Všemožne sa snažíme vyhnúť nezdravým, mastným jedlám. Jednou z rád je pritom nahradiť živočíšne tuky rastlinnými. Ako však nahradiť v kuchyni maslo?