Nechajte sa inšpirovať ovocnými receptami, ktoré sú nenáročné na prípravu, chutia veľmi dobre a navyše lahodia aj oku.
Pripravte si chutné a netradičné recepty v pôstnom období, ktoré nezaťažia vás žalúdok a vyčaria tú správnu pohodovú atmosféru.
Mlieko a syry sprevádzajú človeka od nepamäti a sú jednou zo základných potravín. Horské lúky a pasienky Liptova, Oravy, Turca a Spiša v čistej prírode sú základným predpokladom vysokej kvality mlieka.
Japonský čaj Matcha je jemne zomletý zelený čaj, s vysokou koncentráciou vitamínov a antioxidantov, urýchľujúci metabolizmus. Nechajte sa inšpirovať chutnými dezertami.
Fašiangy sú obdobím karnevalov, plesov a u nás začínajú od Troch kráľov až do polnoci pred Popolcovou stredou.
Gurmánom nemusíme vysvetľovať o čo ide a ostatní fajnšmekri, zaiste ocenia novú kvalitu a chuť pripraveného jedla.
S kolegom, najlepším priateľom, dlhoročnou kamarátkou alebo svojou najdrahšou polovičkou - posedenie pri dobrej hudbe v príjemnej spoločnosti...
... ponúka najnovšie tipy a kuchárske vychytávky známeho šéfkuchára Vojta Artza z výrobkov Hyza a produktov Penam.
Vodka ABSOLUT bola po prvýkrát predstavená v USA v roku 1979. No Absolut rent Bränvin, sa vo Švédsku vyrábala už sto rokov predtým.
Kto by už u nás nepoznal známeho šéfkuchára so srdcom, ktorý sa snaží pomôcť aj tam, kde by to už iní vzdali...
Aj keď sa leto a prázdniny už blížia ku koncu, sezóne ovocia ešte ani zďaleka neodzvonilo. Veď práve teraz dozrieva najviac ovocia a nie je nič lepšie,...
Máme pre vás niekoľko skvelých tipov, ktoré určite zaradíte do svojho kulinárskeho repertoáru, pretože uspokoja aj tie najmaškrtnejšue jazýčky.
Potvrdzujú to aj recepty gastroporadcu a šéfkuchára Petra Kulhányho, ktorý svojim kuchárskym umením presvedčil aj tých najväčších skeptikov.
Vyskúšajte nový lahodný recept, ktorý pre vás pripravil šéfkuchár Braňo Križan z reštaurácie hotela Matyšák.
Femme vám ponúka niekoľko pôžitkársky zážitkov na chladné dni, ktoré vás prenesú do teplých krajín.
Vieme, že králičie mäso je veľmi zdravé a chutné, odporúča sa pri rekonvalescencii, deťom a pri diétach.
Pohánku môžete naklíčiť do šalátov, zahustiť s ňou polievku, pripraviť chutné rizoto alebo zapekať s cestovinou či s mäsom.
... vyžadujú o niečo viac času a trpezlivosti pri príprave, ale konečný výsledok stojí zato!