Ako grilovať Hermelín alebo Ohnivák? Návod na grilovanie Sedlčanských Hermelínov a chutné recepty, ktoré vám chuťovo oživia grilovacie menu.
Nechajte sa inšpirovať receptami z knihy Opravdu zdravě – Jedzte s ohľadom na svoje telo – zásadito, z vydavateľstva Slovart. Naše rmenu je navyše veľmi chutné!
Prinášame vám recepty, ktoré pre vás pripravil šéfkuchár Michal Hečko z reštaurácie Signature v hoteli Mercure Bratislava Centrum.
Nechajte sa inšpirovať pri varení receptami, ktoré pre vás pripravil Laci Horňáček z kulinárskej relácie "Nech ťa šéf sprevádza". Dobrú chuť s Lacim v pivovare a v Gombaseckej jaskyni...
Inšpirujte sa prírodou a skúsenosťami šéfkuchára Jana Součka, z pražskej reštaurácie La Strada Ristorante. Chýbalo tak málo, a namiesto šéfkuchára mohol byť dnes leteckým mechanikom alebo chirurgom.
Túto jedinečnú pochúťku zvykli podávať v zime renomovaní šéfkuchári vo vychytených parížskych, bruselských či londýnskych reštauráciách.
… s netradičnými receptami. Spríjemnite si dlhé zimné večery s priateľmi v príjemnom teple domova.
Všemožne sa snažíme vyhnúť nezdravým, mastným jedlám. Jednou z rád je pritom nahradiť živočíšne tuky rastlinnými. Ako však nahradiť v kuchyni maslo?
Vybrali sme pre vás tradičné, sviatočné recepty z regiónov Liptov, Orava a Kysuce z knihy Poklady slovenskej kuchyne z pera Silvie Pilkovej.
... na Kačacie Crème brûlée. Kačacie a husacie hody už nemusia znamenať len prípravu pečeného stehna a lokše s kapustou.
Sezóna malých bakchanálií práve začína. Nechajte sa poučiť a pozvať na ochutnávku netradičného husacieho a kačacieho menu od Michala Hečka, šéfkuchára hotela Mercure Bratislava Centrum.
Tipy na rýchle pohostenie. Benefitom hravých syrov Liptov je ich široké využitie v kuchyni. Nechajte sa inšpirovať našimi receptami. Svojich známych a rodinu prekvapíte novými kreatívnymi kombináciami.
Jesenné obdobie je ideálnym časom pre prípravu chutných pirohov v slanej ale aj v sladkej podobe, vyskúšajte tri rôzne plnky v pirôžkách – tekvicovú, hubovú a gaštanovú.
Veselé zvieratká z chlebíkov Penam školáčikov presvedčia, že desiata môže byť zábavná a pritom výborne chutí. Vyskúšajte naše tipy!
Amatérski nadšení cukrári bojovali na jar so svojimi receptami o miesta v novej kuchárskej knihe Hera Rodinné recepty. Dnes si ich recepty môžete pripraviť.
Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION...
V lete vypekáme chutné koláče zo sezónneho ovocia, ktoré osviežia všetkých členov rodiny. Naberte chuť do pečenia a pripravte si broskyňové, čučoriedkové či rebarborové potešenie!
Leto je ideálnym obdobím na prípravu záhradných kulinárskych slávností, na ktorých nesmie chýbať „sladká bodka“ v podobe dezertov.