S nadchádzajúcou zimou sa blíži aj obdobie  zabíjačiek. Mnohí z nás sa už tešia na jaterničky a tlačenky.
Základ našich receptov tvorí hruška, ktorú môžete pripravovať na sladko ale vynikajúco vynikne aj v slanom pokrme so syrom, či ako pochutinová príloha k mäsu.
Tofu na sladko? A prečo nie. Aj v lete je čas na maškrtenie. Spestriete si svoj jedálniček sladkými a chutnými „mňamkami“ z tofu.
Známy anglický literát George Bernard Shaw raz povedal, že ,,zo všetkých lások je najúprimnejšia láska k jedlu.“ Hoci s týmto citátom nemusíte súhlasiť...
Tofu na sladko? A prečo nie. Aj v lete je čas na maškrtenie. Spestriete si svoj jedálniček sladkými a chutnými „mňamkami“ z tofu.
Vychutnajte si ľahké a chutné ovsené menu počas letných dní. Pripravte si polievku, hlavné jedlo a dezert, ktoré ocení nejeden labužník.
Sedem chutí piva v multipacku s novou kuchárskou knihou - Laci Hornáček a Karol France pripravili letné recepty k pivu.
Ani vy si neviete predstavit leto bez grilovacky s priatelmi ci rodinou? Vacsine z nas sa zbiehaju slinky uz len pri pomysleni na vonu cerstvo upeceneho masa….
Leto je v plnom prúde podľa teplomera a správne gazdinky sú nachystané zavárať, a zároveň vždy pripravené prekvapiť s niečim novým na stole. Nechajte sa inšpirovať novými receptami.
Víkend má byť s tropickými teplotami, preto sa inšpirujte našimi ľahkými receptami, kde hlavnú úlohu zohráva ryba a studená polievka zo zeleniny.
Na Morave a Sliezsku sa vždy dobre varilo a kvalitne pilo. Prinášame tradičné recepty z Olomouckého, Moravskosliezskeho, Juhomoravského a Zlínskeho kraja.
Nechajte sa inšpirovať izraelskou gastronómiou, ktorá je sama ovplyvnená rôznymi národmi z celého sveta.
Opäť nastal čas záhradných grilovačiek, ktoré máte možnosť obmeniť s novými a netradičnými receptami na vegetariánsky spôsob.
Rozšírte svoje obzory, aké šaláty a ľahké jedlá je možné pripraviť s mozzarellou Galbani. Traduje sa, že prvá mozzarella vznikla v Neapole malou nehodou.
Ponúkame jednoduché recepty a zdravé recepty, ktoré môžu nahradiť jedlá s obsahom pšenice z knihy Život bez pšenice – William Davis, MD.
Na príprave receptov s použitím týchto produktov sa podieľali aj známi šéfkuchári zo Slovenska a Česka, ktorí prinášajú jedinečné recepty do vašej kuchyne.
Fenikel je stará plodina, ktorú pestovali už starí Rimania a jeho obľúbenosť pretrváva do dnešných dní v celej Európe. Semená vo forme korenia sa pridávajú do omáčok,...
Príjemnú atmosféru stretnutí s rodinou a priateľmi, dotvára chutné občerstvenie, napríklad ľahučké snacky. Pohodový večer vám dotvoria štýlové drinky, ktorých vznik sprevádza legenda.