Tipy na rýchle pohostenie. Benefitom hravých syrov Liptov je ich široké využitie v kuchyni. Nechajte sa inšpirovať našimi receptami. Svojich známych a rodinu prekvapíte novými kreatívnymi kombináciami.
Jesenné obdobie je ideálnym časom pre prípravu chutných pirohov v slanej ale aj v sladkej podobe, vyskúšajte tri rôzne plnky v pirôžkách – tekvicovú, hubovú a gaštanovú.
Veselé zvieratká z chlebíkov Penam školáčikov presvedčia, že desiata môže byť zábavná a pritom výborne chutí. Vyskúšajte naše tipy!
Amatérski nadšení cukrári bojovali na jar so svojimi receptami o miesta v novej kuchárskej knihe Hera Rodinné recepty. Dnes si ich recepty môžete pripraviť.
Leto je v plnom prúde a s ním aj čas na lahodné dezerty. Vyskúšajte jeden z nasledujúcich originálnych receptov s tyčinkami ORION...
V lete vypekáme chutné koláče zo sezónneho ovocia, ktoré osviežia všetkých členov rodiny. Naberte chuť do pečenia a pripravte si broskyňové, čučoriedkové či rebarborové potešenie!
Leto je ideálnym obdobím na prípravu záhradných kulinárskych slávností, na ktorých nesmie chýbať „sladká bodka“ v podobe dezertov.
Nastalo obdobie záhradných grilovačiek a párty, na ktorých by nemali chýbať ani po domácky pripravené koktaily na profesionálnej úrovni.
Sir Paul McCartney a iné známe osobnosti ponúkajú v knihe chutné vegetariánske recepty a kulinárske inšpirácie na kompletné menu.
Peter Kulhány je medzi milovníkmi dobrého jedenia dobre známy. My sme mali tú príležitosť, opäť si potvrdiť jeho kvality.
Leto opäť nastúpilo a správne gazdinky sú nachystané zavárať, a zároveň prekvapiť s niečim novým na stole svojich blízkych. Nechajte sa inšpirovať novými receptami.
Práve v letnom období sa nám žiada táto mrazená pochúťka, ale sú krajiny, kde si ju neodpustia ani v zime.
Takmer každé dieťa sa môže pýšiť poriadne maškrtným jazýčkom. A kedy inokedy mu ulahodiť, ak nie po vysvedčení a úspešne zvládnutom školskom roku.
Trikrát kura a predsa inak! Jeden z „rýchlych receptov“ je ideálny  počas pracovných dní, ďalšie dva si vyskúšajte na rodinnej grilovačke.
Zdravé stravovanie veľa z nás stále považuje za nie veľmi chutné. Opak je však pravdou! Že neviete, ako na to?
Absolútnym víťazom barmanskej súťaže Cocktail Weekend Competition pre Kvapku nádeje 2013 sa stal barman pražského baru Oblaca Achim Šipl.
Letná, niekedy nazývaná aj májová bryndza, je najchutnejšia a najjemnejšia práve v jarnom období. Preto sú z nej pomazánky, tak neodolateľné...
Aj vy máte už tejto zimy po krk? Zdá sa, že toto studené počasie sa urputne drží zubami – nechtami a jar nie a nie prísť. Smutné upršané počasie viac láka na maškrtenie.