Peter Kulhány je medzi milovníkmi dobrého jedenia dobre známy. My sme mali tú príležitosť, opäť si potvrdiť jeho kvality.
Leto opäť nastúpilo a správne gazdinky sú nachystané zavárať, a zároveň prekvapiť s niečim novým na stole svojich blízkych. Nechajte sa inšpirovať novými receptami.
Práve v letnom období sa nám žiada táto mrazená pochúťka, ale sú krajiny, kde si ju neodpustia ani v zime.
Takmer každé dieťa sa môže pýšiť poriadne maškrtným jazýčkom. A kedy inokedy mu ulahodiť, ak nie po vysvedčení a úspešne zvládnutom školskom roku.
Trikrát kura a predsa inak! Jeden z „rýchlych receptov“ je ideálny  počas pracovných dní, ďalšie dva si vyskúšajte na rodinnej grilovačke.
Zdravé stravovanie veľa z nás stále považuje za nie veľmi chutné. Opak je však pravdou! Že neviete, ako na to?
Absolútnym víťazom barmanskej súťaže Cocktail Weekend Competition pre Kvapku nádeje 2013 sa stal barman pražského baru Oblaca Achim Šipl.
Letná, niekedy nazývaná aj májová bryndza, je najchutnejšia a najjemnejšia práve v jarnom období. Preto sú z nej pomazánky, tak neodolateľné...
Aj vy máte už tejto zimy po krk? Zdá sa, že toto studené počasie sa urputne drží zubami – nechtami a jar nie a nie prísť. Smutné upršané počasie viac láka na maškrtenie.
Najskôr vám ponúkneme návod pri výbere mäsa, následne recepty, po ktorých si oblížete všetky prsty a nakoniec novinky zo sveta Weber grilov.
Tri marhule obsahujú asi polovicu dennej dávky vitamínu A potrebnej pre dospelého človeka. Obsahujú tiež značné množstvo niacínu, kyselinu pantoténovú, kyselinu listovú, vitamín C a B5, B3 a B17.
Slaný syrový koláč QUICHE môžete obmieňať na niekoľko spôsobov, preto je zakaždým prekvapením. My vám ponúkame pár receptov...
Prinášame vám inšpirácie na pôstne menu zložené z ľahkých nátierok, ktoré sú vhodné aj pri redukčných diétach a nechýba ani dezert.
Prekvapte partnera či partnerku pri romantickom posedení s mušľami a s originálnym miešaným nápojom, ktorý sami pripravíte!
Počas zimy končí jeden cyklus, zároveň sa vytvára základ toho budúceho. Po celom lese sú roztrúsené výtrusy, ktoré musia prezimovať.
Jeseň je typickým obdobím prípravy tekvicových pokrmov v slanej aj v sladkej podobe, my vám prinášame recepty na polievku a dva dezerty.
Nechali sme sa inšpirovať tradičnými receptami zo severného Spiša a stredným Slovenskom z oblasti Zvolenskej Slatiny - najstaršou bryndziarňou na svete.
Jeseň je najvhodnejším obdobím na prípravu zdravej zeleniny z vlastnej záhradky a od domácich pestovateľov z trhoviska.