Sedem chutí piva v multipacku s novou kuchárskou knihou - Laci Hornáček a Karol France pripravili letné recepty k pivu.
Ani vy si neviete predstavit leto bez grilovacky s priatelmi ci rodinou? Vacsine z nas sa zbiehaju slinky uz len pri pomysleni na vonu cerstvo upeceneho masa….
Leto je v plnom prúde podľa teplomera a správne gazdinky sú nachystané zavárať, a zároveň vždy pripravené prekvapiť s niečim novým na stole. Nechajte sa inšpirovať novými receptami.
Víkend má byť s tropickými teplotami, preto sa inšpirujte našimi ľahkými receptami, kde hlavnú úlohu zohráva ryba a studená polievka zo zeleniny.
Na Morave a Sliezsku sa vždy dobre varilo a kvalitne pilo. Prinášame tradičné recepty z Olomouckého, Moravskosliezskeho, Juhomoravského a Zlínskeho kraja.
Nechajte sa inšpirovať izraelskou gastronómiou, ktorá je sama ovplyvnená rôznymi národmi z celého sveta.
Opäť nastal čas záhradných grilovačiek, ktoré máte možnosť obmeniť s novými a netradičnými receptami na vegetariánsky spôsob.
Rozšírte svoje obzory, aké šaláty a ľahké jedlá je možné pripraviť s mozzarellou Galbani. Traduje sa, že prvá mozzarella vznikla v Neapole malou nehodou.
Ponúkame jednoduché recepty a zdravé recepty, ktoré môžu nahradiť jedlá s obsahom pšenice z knihy Život bez pšenice – William Davis, MD.
Na príprave receptov s použitím týchto produktov sa podieľali aj známi šéfkuchári zo Slovenska a Česka, ktorí prinášajú jedinečné recepty do vašej kuchyne.
Fenikel je stará plodina, ktorú pestovali už starí Rimania a jeho obľúbenosť pretrváva do dnešných dní v celej Európe. Semená vo forme korenia sa pridávajú do omáčok,...
Príjemnú atmosféru stretnutí s rodinou a priateľmi, dotvára chutné občerstvenie, napríklad ľahučké snacky. Pohodový večer vám dotvoria štýlové drinky, ktorých vznik sprevádza legenda.
Inšpirujte sa našimi francúzskymi receptami z jabĺk z oblasti Normandie a Burgundska. Normandia je známa aj výrobou Cidra, ktorý sa vyrába z jabĺk rôznych odrôd, ktoré musia dokonale ladiť.
Láska ide aj cez žalúdok a Valentín je tiež príležitosťou, ako zhmotniť svoje kulinárske zručnosti a pretaviť ich do niečoho krásneho a lahodného zároveň.
Opäť tu máme príležitosť pochutnať si na chutných sladkých dobrotách, ktoré pripravíme svojim najbližším, ktorí sú nám určite aj najdrahší.
Vôňa byliniek a škorice, horúci punč a útulná atmosféra, to všetko neodmysliteľne patrí k zimnému obdobiu. Pre tých mladších máme horúce ovocné nápoje.
Pokračujeme v našom seriály o jednoduchých sladkých  pokrmoch. Nechajte sa inšpirovať lievancami a yorkshirským nákypom, ktorý sa podáva "na sladko" aj "na slano".
Milovníci sladkých pokrmov určite aspoň raz za mesiac zaradia do svojho jedálnička palacinky či lievance. Recept, ako správne zamiešať cesto na palacinky, si môžete vyskúšať podľa nášho návodu.