Užite si leto správnymi dúškami a dožičte si chutné a ľahké jedlá. Alpro letné odľahčené jedlá potešia nielen oči, ale aj chuťové poháriky. Pripravte si studenú polievku a tartar z lososa.
Jahodový džem s brusnicami už aj pre diabetikov, marhuľovo-paprikové čatní, ktoré obohatí grilovanie a jahodový topping vhodný na zmrzlinové poháre a dezerty.
Neváhajte a nechajte sa prekvapiť čarom chuti našich tradično-netradičných dezertov, pri ktorých sme použili rastlinné mlieka a produkty ALPRO.
Recepty na lahodné rizoto, žihľavový dezert, krémový jahodový sen a jahodový topping si môžete pripraviť aj doma, v článku nájdete ich recepty. Dobrú chuť!
Máj mesiac lásky je aj v znamení špargle a ľahkých pokrmov, ktoré sú ideálne vrámci jarnej detoxikácie. Nechajte sa inšpirovať našími špargľovými receptami, navyše pripájame aj sladkú bodku...
Nasledujúce recepty s použitím balzamikového octu a balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou vytvoril špeciálne pre túto značku Iaonnis Asarlidis, šéfkuchár pražskej gréckej reštaurácie Kavala.
Ako grilovať Hermelín alebo Ohnivák? Návod na grilovanie Sedlčanských Hermelínov a chutné recepty, ktoré vám chuťovo oživia grilovacie menu.
Nechajte sa inšpirovať receptami z knihy Opravdu zdravě – Jedzte s ohľadom na svoje telo – zásadito, z vydavateľstva Slovart. Naše rmenu je navyše veľmi chutné!
Prinášame vám recepty, ktoré pre vás pripravil šéfkuchár Michal Hečko z reštaurácie Signature v hoteli Mercure Bratislava Centrum.
Nechajte sa inšpirovať pri varení receptami, ktoré pre vás pripravil Laci Horňáček z kulinárskej relácie "Nech ťa šéf sprevádza". Dobrú chuť s Lacim v pivovare a v Gombaseckej jaskyni...
Inšpirujte sa prírodou a skúsenosťami šéfkuchára Jana Součka, z pražskej reštaurácie La Strada Ristorante. Chýbalo tak málo, a namiesto šéfkuchára mohol byť dnes leteckým mechanikom alebo chirurgom.
Túto jedinečnú pochúťku zvykli podávať v zime renomovaní šéfkuchári vo vychytených parížskych, bruselských či londýnskych reštauráciách.
… s netradičnými receptami. Spríjemnite si dlhé zimné večery s priateľmi v príjemnom teple domova.
Všemožne sa snažíme vyhnúť nezdravým, mastným jedlám. Jednou z rád je pritom nahradiť živočíšne tuky rastlinnými. Ako však nahradiť v kuchyni maslo?
Vybrali sme pre vás tradičné, sviatočné recepty z regiónov Liptov, Orava a Kysuce z knihy Poklady slovenskej kuchyne z pera Silvie Pilkovej.
... na Kačacie Crème brûlée. Kačacie a husacie hody už nemusia znamenať len prípravu pečeného stehna a lokše s kapustou.
Dobre nakombinované ovocie či zelenina a správny postup robia zo smoothie nápoj, ktorý môže mať na váš organizmus skutočne blahodarný vplyv, najmä ak ho pijete pravidelne.
Sezóna malých bakchanálií práve začína. Nechajte sa poučiť a pozvať na ochutnávku netradičného husacieho a kačacieho menu od Michala Hečka, šéfkuchára hotela Mercure Bratislava Centrum.