Opäť tu máme príležitosť prekvapiť chutnými sladkými dobrotami našich najbližších, ktorí sú nám určite aj najdrahší.
Máme pre víkendom a možno už dnes zvažujete na čom si pochutnať po nedeľnom obede. Nechajte sa inšpirovať švajčiarskou mrkvovou tortou, mrkvovým pečivom a koláčom.
Aj Vám sa v tomto sychravom počasí žiada ozvláštniť zaužívané menu a uvariť niečo exotické s príchuťou slnka? Napríklad  z indickej kuchyne...
Nórsky šéfkuchár Danièl Rougè Madsen prináša špeciality pripravené z nórskeho lososa, ktoré efektne vyzerajú, vynikajúcu chutia a ich príprava nie je vôbec náročná.
Spríjemnite si sychravé jesenné dni chutnými receptami. Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle a kávovinové nápoje.
Voňavé, ozdobené a hlavne teplé kávové špeciality dokážu spríjemniť zimné chvíle. Ako sa však na náš kontinent dostala káva?
Halloween je starý keltský sviatok, ktorý sa neslávi už len v anglicky hovoriacich krajinách. Svojich priaznivcov si získava aj u nás.Nech bol jeho pôvodný zmysel akýkoľvek, v súčasnosti je hlavne o deťoch a zá...
Tri zdravé recepty od šéfkuchára Grand Hotela Kempinski High Tatras Tomáša Tejbusa, ktorý pripravil zdravé drinky – na svieže chudnutie, na prechladnutie a na dobitie bateriek...
Obľúbené tofu, ako surovinu k vareniu Číňania už poznajú vyše 2000 rokov. Výrobu a spôsob prípravy od nich postupne preberali Japonci, Kórejci aj Vietnamci.
Pripravte vašim blízkym nevšedné, ľahké a exotické menu s novinkou Alpro kokosovou alternatívou smotany a Alpro kokosovým nápojom.
S nadchádzajúcou zimou sa blíži aj obdobie  zabíjačiek. Mnohí z nás sa už tešia na jaterničky a tlačenky.
Základ našich receptov tvorí hruška, ktorú môžete pripravovať na sladko ale vynikajúco vynikne aj v slanom pokrme so syrom, či ako pochutinová príloha k mäsu.
INKA je bezkofeínová kávovina, tvorená pražením jačmeňa, žita, koreňa čakanky a cukrovej repy. Vďaka svojej lahodnej chuti a jemnej aróme si získala už nejedného fanúšika.
Tofu na sladko? A prečo nie. Aj v lete je čas na maškrtenie. Spestriete si svoj jedálniček sladkými a chutnými „mňamkami“ z tofu.
Známy anglický literát George Bernard Shaw raz povedal, že ,,zo všetkých lások je najúprimnejšia láska k jedlu.“ Hoci s týmto citátom nemusíte súhlasiť...
Mnohí z nás si ovocie a zeleninu nakladajú  pre ich delikátnu arómu a prenikavú chuť, ktorá urobí aj z obyčajného pokrmu sviatočné jedlo. Nechajte sa inšpirovať našimi receptami.
Tofu na sladko? A prečo nie. Aj v lete je čas na maškrtenie. Spestriete si svoj jedálniček sladkými a chutnými „mňamkami“ z tofu.
Vychutnajte si ľahké a chutné ovsené menu počas letných dní. Pripravte si polievku, hlavné jedlo a dezert, ktoré ocení nejeden labužník.