Každý deň môžete začať s úsmevom na tvári. Vyskúšajte pripraviť smoothie s chutných rastlinných, či sójových nápojov Alpro alebo z alternatívy jogurtov Alpro. Na zdravie!
Rebarbora a jahody patria medzi najchutnejšie jarné plodiny. V našich podmienkach rastú najmä v období od konce mája do polovice júna. 
Neviete, čím prekvapiť rodinných príslušníkov? Chcete ulahodiť aj tým najväčším labužníkom? Nechajte sa inšpirovať a potešte svoje chúťky!
Maškrtiť môžete aj zdravo! Stačí nahradiť tradičné suroviny ich zdravšími alternatívy, ako trebárs špaldovou či mandľovou múkou, trstinovým cukrom, ryžovým mliekom či sirupom z cukrovej repy.
Kedysi potravina pre chudobných, dnes jedna z najzdravších, uznávaných „superpotravín“. Vďaka svojim nutričným hodnotám je veľmi prospešná.
  Nepoznáme nikoho, kto by sa už teraz netešil na letné posedenie pri západe slnka spojené s grilovaním a dobre vychladeným pivom.
Ak obľubujete sekt v pohári, skúste si ho vychutnať aj z taniera. Blysnite sa pred svojimi priateľmi jedlom s nádychom glamouru. Tu je pár rád, ako naskočiť na najnovší gastronomický trend.
Milé dámy, 8. marec je za dverami a s ním i Medzinárodný deň žien. Tento sviatok oslavujúci nežnejšie pokolenie vznikol v roku 1910 v Ko...
Prekvapte svoje chuťové poháriky originálnym nápadom. S jarou prichádzajú nové nápady a myšlienky. Využite ich aj vo vašej kuchyni a oživte svoj jedálniček jarnými nátierkami...
Každý zamilovaný chce na Valentína svoju drahú polovičku prekvapiť. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré valentínsky večer povznesú na zamilovaný zážitok.
Už antická bohyňa lásky Afrodita poznala tajomstvo prípravy jedál, ktoré vám zabezpečia „večnú lásku“. A tak niet divu, že názov afrodiziakum je odovdený práve od jej mena.
Opäť tu máme príležitosť prekvapiť chutnými sladkými dobrotami našich najbližších, ktorí sú nám určite aj najdrahší.
Máme pre víkendom a možno už dnes zvažujete na čom si pochutnať po nedeľnom obede. Nechajte sa inšpirovať švajčiarskou mrkvovou tortou, mrkvovým pečivom a koláčom.
Aj Vám sa v tomto sychravom počasí žiada ozvláštniť zaužívané menu a uvariť niečo exotické s príchuťou slnka? Napríklad  z indickej kuchyne...
Nórsky šéfkuchár Danièl Rougè Madsen prináša špeciality pripravené z nórskeho lososa, ktoré efektne vyzerajú, vynikajúcu chutia a ich príprava nie je vôbec náročná.
Spríjemnite si sychravé jesenné dni chutnými receptami. Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle a kávovinové nápoje.
Voňavé, ozdobené a hlavne teplé kávové špeciality dokážu spríjemniť zimné chvíle. Ako sa však na náš kontinent dostala káva?
Halloween je starý keltský sviatok, ktorý sa neslávi už len v anglicky hovoriacich krajinách. Svojich priaznivcov si získava aj u nás.Nech bol jeho pôvodný zmysel akýkoľvek, v súčasnosti je hlavne o deťoch a zá...