Nepoznáme nikoho, kto by sa už teraz netešil na letné posedenie pri západe slnka spojené s grilovaním a dobre vychladeným pivom.
Ak obľubujete sekt v pohári, skúste si ho vychutnať aj z taniera. Blysnite sa pred svojimi priateľmi jedlom s nádychom glamouru. Tu je pár rád, ako naskočiť na najnovší gastronomický trend.
Milé dámy, 8. marec je za dverami a s ním i Medzinárodný deň žien. Tento sviatok oslavujúci nežnejšie pokolenie vznikol v roku 1910 v Ko...
Prekvapte svoje chuťové poháriky originálnym nápadom. S jarou prichádzajú nové nápady a myšlienky. Využite ich aj vo vašej kuchyni a oživte svoj jedálniček jarnými nátierkami...
Každý zamilovaný chce na Valentína svoju drahú polovičku prekvapiť. Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré valentínsky večer povznesú na zamilovaný zážitok.
Už antická bohyňa lásky Afrodita poznala tajomstvo prípravy jedál, ktoré vám zabezpečia „večnú lásku“. A tak niet divu, že názov afrodiziakum je odovdený práve od jej mena.
Opäť tu máme príležitosť prekvapiť chutnými sladkými dobrotami našich najbližších, ktorí sú nám určite aj najdrahší.
Máme pre víkendom a možno už dnes zvažujete na čom si pochutnať po nedeľnom obede. Nechajte sa inšpirovať švajčiarskou mrkvovou tortou, mrkvovým pečivom a koláčom.
Aj Vám sa v tomto sychravom počasí žiada ozvláštniť zaužívané menu a uvariť niečo exotické s príchuťou slnka? Napríklad  z indickej kuchyne...
Nórsky šéfkuchár Danièl Rougè Madsen prináša špeciality pripravené z nórskeho lososa, ktoré efektne vyzerajú, vynikajúcu chutia a ich príprava nie je vôbec náročná.
Spríjemnite si sychravé jesenné dni chutnými receptami. Neodolateľne chutné, lákavo chrumkavé a hlavne ľahké - nové ryžové chlebíčky Freestyle a kávovinové nápoje.
Voňavé, ozdobené a hlavne teplé kávové špeciality dokážu spríjemniť zimné chvíle. Ako sa však na náš kontinent dostala káva?
Halloween je starý keltský sviatok, ktorý sa neslávi už len v anglicky hovoriacich krajinách. Svojich priaznivcov si získava aj u nás.Nech bol jeho pôvodný zmysel akýkoľvek, v súčasnosti je hlavne o deťoch a zá...
Tri zdravé recepty od šéfkuchára Grand Hotela Kempinski High Tatras Tomáša Tejbusa, ktorý pripravil zdravé drinky – na svieže chudnutie, na prechladnutie a na dobitie bateriek...
Obľúbené tofu, ako surovinu k vareniu Číňania už poznajú vyše 2000 rokov. Výrobu a spôsob prípravy od nich postupne preberali Japonci, Kórejci aj Vietnamci.
Pripravte vašim blízkym nevšedné, ľahké a exotické menu s novinkou Alpro kokosovou alternatívou smotany a Alpro kokosovým nápojom.
S nadchádzajúcou zimou sa blíži aj obdobie  zabíjačiek. Mnohí z nás sa už tešia na jaterničky a tlačenky.
Základ našich receptov tvorí hruška, ktorú môžete pripravovať na sladko ale vynikajúco vynikne aj v slanom pokrme so syrom, či ako pochutinová príloha k mäsu.