Opäť tu máme sezónu zavárania a vieme, že varenia chtivé gazdinky rady skúšajú nové recepty, tri z nich vám ponúkame.
Ponúkame vám typické maďarské recepty s malými obmenami, ktoré sme za vás koštovali vo východnej časti Maďarska.
... Andreja Zedníčka, ktorý „kráľuje“ svojou vareškou v hoteli Tulip House Hotel. Môžu sa zdať komplikované, ich príprava je však jednoduchá a zvládne ju každý!
Keď sa povie pasta, gurmána ihneď napadne, že ide o množstvo chutných cestovín, ktoré sa podávajú s rozličnými omáčkami.
... Esprit home kitchen fixtures od Kludi. Moderná kuchyňa je priestorom pre lifestyle, komunikáciu a varenie.
Koľkokrát už nie jednej z nás napadlo, aký by bol náš život jednoduchší, keby sme mali zázračný „hrnček var!“.  Ak aj čarovný hrnček nemáte, nevadí,...
Vychutnajte si chvíle pohody a relaxu s lahodným cereálnym nápojom Caro z jačmeňa, čakanky a raže, a osviežujúce ovocné koktejly.
Skúsili sme za vás,  ďalší kurz  varenia, v ktorom sme sa naučili pripravovať rôzne omáčky a dipy k jednotlivým druhom mäsa.
Pokiaľ nie ste rozhodnutí aký typ kuchynského drezu hľadáte, nechajte sa inšpirovať internetom a kuchynskými štúdiami.
Reštaurácia hotela Matyšák sa maskuje za takú normálnu, slovenskú. Iste aj preto, že je tam šéfkuchárom Braňo Križan, nič sa nerobí tak, ako inde....
Pre veľkonočné sladkosti je typická tradičná symbolika kuriatok, vajíčok a barančekov. Skúste sa nami inšpirovať pri tohotročnom pečení.
Bolo to vzrušujúce variť z chutných potravín na kvalitných spotrebičoch a pod odborným dohľadom šéfkuchára Marcela Ihnačáka.
Dôsledkom sladko-slaného rozlíšenia haute cusine vznikol „dezert“ ako sladký chod, ktorý obvykle nasledoval po slaných jedlách.
S radosťou varíte a ešte viac koštujete nové jedlá? Inšpirujte sa a vyskúšajte nasledujúce recepty Hellmann’s Inspire:
Skúste si pripraviť zaujímave obedové menu, v ktorom nesmie chýbať červená kapusta v rôznych verziách.
... poznáte predovšetkým podľa malej fľaštičky, oficiálneho označenia a zaručene vyššej ceny.
Milovníkov dobrého jedla zaráža zjavná skutočnosť, že v našich krajoch nájdete dobrú a cenovo dostupnú kuchyňu skutočne málokde. S Martinom Kovarským...
Zemiaky patria medzi základné suroviny slovenskej ľudovej kuchyne popri strukovinách. Skúste sa inšpirovať femme netradičnými receptami.