Veľká noc je z ďalších dôvodov, aby ste skúsili nové recepty, ktoré potešia celú vašu rodinu. Prekvapte ich netradičnými jahňacími kotletami a citrónovým múčnikom.
Niekomu vnútornosti chutia inému nie, pre tých prvých, femme pripravila recepty na úpravu hydinovej pečene.
... na tri rôzne spôsoby z bieleho plesňového syru, ktoré potešia nejedného gurmána.
... tradične ponúka Francúzsko, ktoré pozná vyše dvesto druhov syrov.
... syry patria medzi tie najstaršie na svete a ich receptúra sa storočiami príliš nezmenila.
.... sú známe už z dôb antických. Poznali ich starí Gréci a potom Rimania. 
V súčasnosti artičoky dostanete v každej ročnej dobe, skúste si s femme pripraviť niekoľko z nich.
... majú charakteristickú vôňu a chuť vďaka dubový sudom, v ktorých fermentujú alebo vyzrievajú.
... nám zaručí vychutnať dokonalú vôňu a chuť tohto božského moku, preto ju nemožno podceňovať.
Femme vám ponúka niekoľko dobrých tipov na správnu voľbu vína a jej výber sa zameria hlavne na talianske vína.
Tento problém trápi nielen ženy ale aj mužov, femme vám ponúka krátky návod ako nato.
Chlieb pozná každá národná kuchyňa v rôznych podobách. Jeho chuť môže byť slaná, sladká alebo ovocná.
... patrí medzi tradičný taliansky pokrm a dá sa pripravovať ako hlavné jedlo ako aj obľúbená príloha. 
Kto by už nepoznal podmaňujúcu vôňu a chuť vanilky, ale kde má svoje korene pôvodu, asi nevie každý.
Práve máme obdobie, kedy nám kvet bazy čiernej kvitne najviac. Jej lahodná a sladkastá vôňa nás opája na každom kroku.
... priviezol na starý kontinent práve Krištof Kolumbus z Ameriky a musia sa správne skladovať, aby sa z pochúťky nestala otrava.
Naše zdravie si môžeme posilniť, ak budeme menej soliť a budeme si vyberať potraviny s menším podielom soli. 
Med, rovnako ako všetky včelie produkty, vzniká vďaka skvelo organizovanej spolupráci včelieho spoločenstva.