... nám zaručí vychutnať dokonalú vôňu a chuť tohto božského moku, preto ju nemožno podceňovať.
Femme vám ponúka niekoľko dobrých tipov na správnu voľbu vína a jej výber sa zameria hlavne na talianske vína.
Tento problém trápi nielen ženy ale aj mužov, femme vám ponúka krátky návod ako nato.
Chlieb pozná každá národná kuchyňa v rôznych podobách. Jeho chuť môže byť slaná, sladká alebo ovocná.
... patrí medzi tradičný taliansky pokrm a dá sa pripravovať ako hlavné jedlo ako aj obľúbená príloha. 
Kto by už nepoznal podmaňujúcu vôňu a chuť vanilky, ale kde má svoje korene pôvodu, asi nevie každý.
Práve máme obdobie, kedy nám kvet bazy čiernej kvitne najviac. Jej lahodná a sladkastá vôňa nás opája na každom kroku.
... priviezol na starý kontinent práve Krištof Kolumbus z Ameriky a musia sa správne skladovať, aby sa z pochúťky nestala otrava.
Naše zdravie si môžeme posilniť, ak budeme menej soliť a budeme si vyberať potraviny s menším podielom soli. 
Med, rovnako ako všetky včelie produkty, vzniká vďaka skvelo organizovanej spolupráci včelieho spoločenstva. 
V snahe zdravšie sa stravovať, uprednostňujeme Bio potraviny, pri ktorých predpokladáme, že budú kvalitnejšie a chutnejšie. 
Reštaurácie sú pre dnešného človeka neoddeliteľnou súčasťou stravovania. Z čoho je odvodené jej pomenovanie a kde vznikla sa dočítate v našom seriály.
Rybacie mäso má najviac výnimočných živín, ktoré sa nachádzajú len v tomto mäse. Obsahuje dostatok vitamínu B12, železo, jód a iné.
Zinok pôsobí na náš imunitný systém, zabraňuje vypadávaniu vlasov, upravuje tvorbu nechtov, priaznivo pôsobí na osteoporózu... 
 Počas zimného obdobia náš organizmus viac potrebuje vitamínov a preto aj naše stravovacie návyky by mali tomu zodpovedať.
 Ryžu je možné pripravovať na nespočetné množstvo spôsobov. Stačí zapojiť len fantáziu a máte bohaté menu, femme vám ponúka niekoľko typov.
Čaj je výnimočný nápoj. Jeho jedinečné účinky spoznali ľudia už pred vyše 2 200 rokmi. Je opradený starými legendami a prešiel s ľudstvom obrovský kus cesty.
Panny nebývajú labužníkmi, plné stoly ich neoslovujú a spoločnosti "jedákov" sa vyhýbajú; v tomto duchu sa nesie aj ich kuchárske umenie.