Či už naň máte chuť vy alebo ste sa ho rozhodli pripraviť ako prekvapenie, touto klasikou určite nesklamete. Projekt Zrodené v EÚ prináša zaujímavý recept na nakladaný hermelín. Vďaka naloženiu do kvalitného ol...
Dobrá ryba toho veľa nepotrebuje a pstruh medzi ne bezpochyby patrí. Jednoducho doplnený dyňou, hráškom a jemným korením. Dokonalá kombinácia na práve prebiehajúcu zimu.
Polievka padne dobre vždy. Neviete ale aká a na klasický vývar už chuť nemáte? Vyskúšajte rybaciu polievku zo pstruha alebo kapra, ktorá nielen výborne chutí, ale je aj výdatne sýta.
Na teploty pod nulou dozrieme! Máme recept, ktorý zahreje a zasýti. Pokiaľ aj vy milujete husté jogurty a polievky, musíte jednoznačne ochutnať. Toto je recept stvorený pre vás.
Zima si žiada nové a zaujímavé recepty, ktoré pohladia naše chuťové poháriky. Jedným z nich je aj varený paprikový lalok s hríbmi podávaný na chrumkavej bagete.
Prinášame zaujímavosti z histórie vínnej révy a správnej degustácie vína. Dobré víno patrí nielen k jedlu, ale aj do jedla. Rovnako ako jogurty Hollandia. Preto sme nelenili a pripravili sme jesenný recept, kto...
Čokoláda bola v minulosti považovaná za liek na rôzne neduhy... Na "podozrení", že podnecuje milostné vášne a predlžuje život sa trvá dodnes... Španieli boli prví Európania, ktorý vďaka svojej zaoceánskej...
Jeseň je tu a s ňou aj pochmúrne a nestále počasie. Chvíľku sa farebné lístie stromov ligoce v slnečných lúčoch, inokedy je zase zmáčané jesenným dažďom. Vás a vašich najbližších určite zahreje ...
Život máme len jeden a častokrát na to zabúdame. Preto by sme si ho mali vychutnávať a s ním aj všetko, čo nám naservíruje. La dolce vita, c´est la vie, carpe diem... To sú heslá, ktorými sa riad...
Aspoň pokiaľ máme zásobu výborných receptov. Tentokrát potešíme milovníkov ľahkých a rýchlych jedál. Rozpáľte gril, podávajú sa grilované kuracie placky s restovanými fazuľkami a jogurtovým dipom a chrumkavé hy...
Cuketa je ideálnou zeleninou, a to predovšetkým v ketónovej diéte. Je zdraviu prospešná nielen vďaka množstvu vitamínov, ale zásadne napomáha k očiste od nezdravých toxínov. Cuketa je prínosom v&...
Šunkové slimáky z lístkového cesta a Lístkové koláčiky s Piešťanskou zaúdenou šunkou a vajíčkom. Pri príprave ideálnej večere nemusíte stráviť hodiny. Stačí dvadsať minút, kvalitné suroviny...
Viete ako dobre piecť hus a kačicu alebo husaciu a kačaciu pečienku? Poradíme. Nechajte sa inšpirovať receptami - Kačica na divoko so zemiakovým pyré; Husacia pečienka s mandľami a ryžou; Hus s kyslou...
Milujeme grilovačky – tie okamihy s blízkymi, kedy máme čas porozprávať sa, zabaviť a spoločne si vychutnať jedlo v exteriéri. Prepečenému steaku, grilovanej kuracinke ani zelenine z grilu n...
Zložité recepty si nechajte na jeseň. V lete si prácu odľahčíme. A aj jedlo. Máme pre vás skvelý recept s lososom a cestovinami a šopský šalát s domácimi pizza tyčinkami. Ideálny tiež d...
Nielen v horúcich letných dňoch privítame v jedálnom lístku niečo ľahšie. Máme pre vás pár skvelých tipov. Z tofu, vďaka jeho neutrálnej chuti, pripravíte chutné slané jedlá i sla...
Slováci a Slovenky pijú kávu odlišne. Pre pánov je skôr silným životabudičom, dámy ju milujú ochutenú ako sladkú bodku za obedom. No či ide o mužov alebo o ženy, pre všetkých platí - za kvalitu s...
Aj počas mesiaca jún, už po piatykrát, pripravilo Tesco v spolupráci so šéfkuchárom Jaroslavom Ertlom, odborníkom na zero waste projekt Varenie bez zvyškov.