Skúsili sme za vás, ďalší kurz varenia, v ktorom sme sa naučili pripravovať rôzne omáčky a dipy k jednotlivým druhom mäsa.
Pokiaľ nie ste rozhodnutí aký typ kuchynského drezu hľadáte, nechajte sa inšpirovať internetom a kuchynskými štúdiami.
Reštaurácia hotela Matyšák sa maskuje za takú normálnu, slovenskú. Iste aj preto, že je tam šéfkuchárom Braňo Križan, nič sa nerobí tak, ako inde....
Pre veľkonočné sladkosti je typická tradičná symbolika kuriatok, vajíčok a barančekov. Skúste sa nami inšpirovať pri tohotročnom pečení.
Bolo to vzrušujúce variť z chutných potravín na kvalitných spotrebičoch a pod odborným dohľadom šéfkuchára Marcela Ihnačáka.
Dôsledkom sladko-slaného rozlíšenia haute cusine vznikol „dezert“ ako sladký chod, ktorý obvykle nasledoval po slaných jedlách.
Skúste si pripraviť zaujímave obedové menu, v ktorom nesmie chýbať červená kapusta v rôznych verziách.
... poznáte predovšetkým podľa malej fľaštičky, oficiálneho označenia a zaručene vyššej ceny.
Milovníkov dobrého jedla zaráža zjavná skutočnosť, že v našich krajoch nájdete dobrú a cenovo dostupnú kuchyňu skutočne málokde. S Martinom Kovarským...
Zemiaky patria medzi základné suroviny slovenskej ľudovej kuchyne popri strukovinách. Skúste sa inšpirovať femme netradičnými receptami.
Grog je typickým alkoholickým nápojom pre chladné dni a zimné večere. Jeho základ tvorí rum a vriaca voda.
Pochutnajte si na sójovom šaláte s anízom, kokosovo-ananásovej polievke s tofu a ryžovými rezancami so zeleninou...
Sója sa na našom stole už udomácnila a preto nám nič nebráni, aby sme skúšali stále nové recepty...
Vedeli ste, že jeden z najstarších sicílskych kuchárskych receptov doniesli na ostrov už v antike starí Rimania?
Dobrá kuchyňa a kvalitné víno, je jedno z ďalších lákadiel, ktoré majú na Sicílii dlhú tradíciu.
... milý reštauračný personál a výborná kuchyňa, je zárukou spokojnosti na obidvoch stranách.