Bolo to vzrušujúce variť z chutných potravín na kvalitných spotrebičoch a pod odborným dohľadom šéfkuchára Marcela Ihnačáka.
Dôsledkom sladko-slaného rozlíšenia haute cusine vznikol „dezert“ ako sladký chod, ktorý obvykle nasledoval po slaných jedlách.
S radosťou varíte a ešte viac koštujete nové jedlá? Inšpirujte sa a vyskúšajte nasledujúce recepty Hellmann’s Inspire:
Skúste si pripraviť zaujímave obedové menu, v ktorom nesmie chýbať červená kapusta v rôznych verziách.
... poznáte predovšetkým podľa malej fľaštičky, oficiálneho označenia a zaručene vyššej ceny.
Milovníkov dobrého jedla zaráža zjavná skutočnosť, že v našich krajoch nájdete dobrú a cenovo dostupnú kuchyňu skutočne málokde. S Martinom Kovarským...
Zemiaky patria medzi základné suroviny slovenskej ľudovej kuchyne popri strukovinách. Skúste sa inšpirovať femme netradičnými receptami.
Grog je typickým alkoholickým nápojom pre chladné dni a zimné večere. Jeho základ tvorí rum a vriaca voda.
Pochutnajte si na sójovom šaláte s anízom, kokosovo-ananásovej polievke s tofu a ryžovými rezancami so zeleninou...
Sója sa na našom stole už udomácnila a preto nám nič nebráni, aby sme skúšali stále nové recepty...
Čo takto dať si Portugalskú rybaciu polievku, Švajčiarsky mangoldový závitok a České makové dolky s povidlami?
Vedeli ste, že jeden z najstarších sicílskych kuchárskych receptov doniesli na ostrov už v antike starí Rimania?
Dobrá kuchyňa a kvalitné víno, je jedno z ďalších lákadiel, ktoré majú na Sicílii dlhú tradíciu.
... milý reštauračný personál a výborná kuchyňa, je zárukou spokojnosti na obidvoch stranách.
Famóznu chuť letného ovocia si môžete dnes vďaka želírovaniu uchovať ľahko až do zimy a aj vaša imunita sa poteší.
Famóznu chuť letného ovocia si môžete dnes vďaka želírovaniu uchovať ľahko až do zimy a aj vaša imunita sa poteší.
Máme tu zaváraciu sezónu a pri zaváraní nám pomáhajú pomocníci overení rokmi a skúsenosťami.
Hnedý cukor sa získava zo sirupu cukrovej repy, ktorý obsahuje hnedý sirup z karamelového cukru.