Med, rovnako ako všetky včelie produkty, vzniká vďaka skvelo organizovanej spolupráci včelieho spoločenstva. 
V snahe zdravšie sa stravovať, uprednostňujeme Bio potraviny, pri ktorých predpokladáme, že budú kvalitnejšie a chutnejšie. 
Rybacie mäso má najviac výnimočných živín, ktoré sa nachádzajú len v tomto mäse. Obsahuje dostatok vitamínu B12, železo, jód a iné.
Zinok pôsobí na náš imunitný systém, zabraňuje vypadávaniu vlasov, upravuje tvorbu nechtov, priaznivo pôsobí na osteoporózu... 
 Počas zimného obdobia náš organizmus viac potrebuje vitamínov a preto aj naše stravovacie návyky by mali tomu zodpovedať.
 Ryžu je možné pripravovať na nespočetné množstvo spôsobov. Stačí zapojiť len fantáziu a máte bohaté menu, femme vám ponúka niekoľko typov.
Čaj je výnimočný nápoj. Jeho jedinečné účinky spoznali ľudia už pred vyše 2 200 rokmi. Je opradený starými legendami a prešiel s ľudstvom obrovský kus cesty.
Záujem Strelcov o kuchyňu je vlažný a robiť z nich gurmánov nemá zmysel... Bez problémov si vystačia s konzervou, chlebom a pivom.
Trvalo hladné Levy nepohrdnú žiadnym jedlom; zvláštnu slabosť majú pre lacné cukrovinky a domáce likéry. Ako hostitelia sú veľmi obľúbení.
... piecť vianočné pečivá je možné. Pokúste sa nahradiť klasické ingrediencie tými zdraviu vhodnejšími a vaše koláče určite nestratia na chuti.
Vzťah Kozorožca ku kuchyni a jedlu je ovplyvnený presvedčením, že varenie nie je žiadne umenie, ale jednoducho prírodná veda...
Svojský, nečitateľný Škorpión má pri varení nesmierne vysoké hygienické a estetické požiadavky, no na chuťové detaily si až tak nepotrpí...
Škorpión má pri varení nesmierne vysoké hygienické a estetické požiadavky, no na chuťové detaily si až tak nepotrpí...
Blíženci majú výrazne kladný vzťah k vareniu - s radosťou pripravujú rôzne národné špeciality a ich kuchárske výsledky sú zväčša veľkolepé.
Aj keď okolo nás rastú stánky "Fast food" ako hríby po daždi, väčšina ľudí ich využíva hlavne z časovej núdze.
Vyskúšali ste už niekedy kuskus? Ide prevažne o africké jedlo, ktoré môžete pripraviť ako predjedlo, hlavný chod alebo na sladko, ako výživný dezert.
Záujem Strelcov o kuchyňu je vlažný a robiť z nich gurmánov nemá zmysel... Bez problémov si vystačia s konzervou, chlebom a pivom.
Je tu čas gaštanov a predlžujúcich sa jesenných večerov. Prečo to nespojiť a k podvečernému posedeniu nepripraviť sladkú "jesennú pochúťku"...?