Dnes sa bytový dizajn a v ňom všetky štýly a módne trendy rozvíjajú neuveriteľnou rýchlosťou. A tak nemôžeme čudovať, že to čo bolo "in" na začiatku tohto roka už dávno neplatí.
Grilované špeciality sú obľúbenou pochúťkou väčšiny Slovákov. Ak máte chuť na zmenu alebo by ste privítali rozmanitejšie kombinácie, máte viac možností.
Každý si iste pamätá stretnutie so svojou prvou sladkosťou. Keď ste poprvý raz dostali na jazyk niečo lahodné a sladké a potom o to prosíkali pokaždé, keď sa išlo na nákup.
Čajovňa v podzemí na Ventúrskej ulici v Bratislave existuje už 10 rokov. Jej tretí majiteľ Martin Jaroň sa o ňu stará ako o vlastné dieťa.
Dnes bežné sladidlo, v minulosti komodita porovnateľná so vzácnym korením. Cesty sladkej komodity však boli nevyspytateľné a často i prekvapivé.
… či na vianočné maškrtenie od spoločnosti Mondelez Slovakia. Vianočné sviatky a dlho očakávaný Štedrý deň nám už opäť pomaly klopú na dvere, čo iste veľmi dobre zaregistrovali aj naši najmenší.
Oslava lízaniek - tejto po celom svete obľúbenej cukrovinky - pripadá každý rok na 20. júl. Vo svete sa "sviatok lízaniek" aktívne oslavuje rôznymi spôsobmi.
Konečne sa začína sezóna dozrievania šťavnatého ovocia a s ním aj želírovacia mánia. Veď ako inak uchovať tieto dary prírody a tešiť sa z nich po celý zvyšok roka?
O tom, ako vznikla lahodná pralinka, koluje viacero príbehov. Dokonca existujú aj historky o vzniku samotného pomenovania pralinka.
A máte chuť na niečo, ale jesť to nemôžete? Odhaľte jedlá pre studenú i teplú kuchyňu, s ktorými to zvládnete a zároveň si pochutnáte!
Čo tak osviežiť sa v lete s BON PARI novinkou? Značka BON PARI práve teraz prináša limitovanú edíciu určenú špeciálne pre horúce letné dni.
Japonská kuchyňa sa stala fenoménom posledných rokov a preto Sushitime, najväčšia donáška sushi v Bratislave, rozšíril svoje aktivity aj do Česka...
Ak vás grilovačka láka, no namiesto záhrady máte k dispozícii iba terasu alebo balkón, je tu pre vás pestrá ponuka elektrických grilov a receptov.
S prichádzajúcimi teplejšími dňami by sme mali ešte dôraznejšie ako v zime dbať na svoj pitný režim. Odborníci na výživu však varujú pred nadmerným konzumovaním presladených nápojov.
V premenlivých jarných dňoch si jemný likér Cordial môžete vychutnať nielen čistý, ale tiež ako teplý nápoj, tzv. Cordial čaj a ľadový Cordial počas teplejších dní!
Aké víno servírovať k rybám sladkovodným, morským, vareným, pečeným, grilovaným, vyprážaným? Aké víno servírovať k omáčkam? Čítajte...
...čiže liehový nápoj vyrobený destiláciou vína, bol pomenovaný podľa francúzskeho mesta Cognac. Kedy a prečo prišlo k prvej destilácii vína, nikto presne nevie.