Slováci sa opäť zviditeľnili na súťaži GREAT TASTE

Každoročne sa v Londýne uskutočňuje celosvetovo najväčšia a najprestížnejšia súťaž GREAT TASTE AWARDS, v ktorej sa hodnotia najväčšie gastronomické špeciality! Čili omáčka vyrobená v Žiline získala celosvetové ocenenie.

Zlatú hviezdu z tejto súťaže si tento rok odniesla aj Sladká čili paradajková omáčka s Cabernet Sauvignon značky Gentle Jam, ktorá sa vyrába v Žiline.

Čo je súťaž GREAT TASTE 2016?

GREAT TASTE 2016 je súťaž, v ktorej sa všetky produkty ochutnávajú naslepo a hodnotí sa výlučne chuť produktu bez obalu a marketingového pozadia produktu.
Pravidelne každý rok sa do nej zapojí 10 000 produktov, ktorú odmeňuje asi najprísnejšia 400 členná porota. Tvoria ju prevádzkari najznámejších reštaurácii, kuchári ocenených Michelinskými hviezdami, svetoví gastrokritici a odborníci v oblasti gastronómie, ktorí jednotlivé produkty hodnotia celé dva mesiace.
„Sme neuveriteľne poctení, že naša značka GENTLE JAM je prvá slovenská značka vyrábajúca džemy a omáčky, ktorá získala jedno z najvýznamnejších svetových ocenení,“ povedala zakladateľka značky Iveta Hrabovská.

certove pokusenie 2

Ak by ste chceli ochutnať túto dobrotu, môžete si ju objednať na ich webe: www.gentlejam.sk/certove-pokuseni/

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.