Nevhodne vybraná obuv môže zapríčiniť aj vážnejšie zdravotné problémy ako napríklad artritídu, kŕčové žily, bolesti chrbtice či zarastanie nechtov. Preto sa vystríhajte príliš vysokým a úzkym modelom.
Jesenné ovocie a zelenina tvoria obľúbenú súčasť sezónneho jedálnička. Vychutnávať si ich môžete čerstvé aj tepelne upravené. Ideálnym spôsobom je úprava v pare, pri ktorej sa v pokrmoch zachováva nielen chuť,...
V Burgenlande zažijete 2000 hodín slnečného svitu počas 300 slnečných dní v roku vďaka geografickej polohe a posledným výbežkom Álp, ktoré chránia územie pred zlým počasím od západu.
O tom, ako a kde rastlinné oleje uchovávať, sme sa porozprávali s riaditeľom Ústavu potravinárstva a výživy na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU prof. Ing. Štefanom Schmidtom, PhD.
Každoročne sa v Londýne uskutočňuje celosvetovo najväčšia a najprestížnejšia súťaž GREAT TASTE AWARDS, v ktorej sa hodnotia najväčšie gastronomické špeciality! Čili omáčka vyrobená v Žiline získala celosvetové...
Milujete leto a všetky jeho chute a vône? Doprajte si to pravé osvieženie spolu s nápojmi a novým dezertom od Alpra a nechajte sa unášať letom. Vychutnať si môžete exotické, ale aj klasické chute.
...výberom a používaním správneho spotrebiča. Vlastná strecha nad hlavou je pre mnohých ľudí nielen životnou ambíciou, ale aj položkou, ktorá poriadne zaťaží domáci rozpočet.
Spoločnosť McCain, výrobca mrazených zemiakových produktov a líder na slovenskom trhu v tomto segmente, už štvrtý rok potvrdila svoje prvenstvo.
Pred rokmi spôsobil energiu šetriaci systém Zeolith® doslova revolúciu v procese sušenia riadu v umývačkách.
Chladné februárové počasie a rýchlo zapadajúce slnko neponúka mnoho príležitostí na spoločné výlety do prírody s rodinou či priateľmi.
Doprajte svojim blízkym kávu ako od profesionála! Čo tak potešiť ich novým, dvojitým balením obľúbenej prémiovej kávy NESCAFÉ GOLD Barista?
Napriek tomu, že med mnohí z nás považujú za klasickú potravinu, aj v jeho prípade sa však dá hovoriť o vývoji a nových trendoch.
Tradičný cukor poznáme predovšetkým ako obľúbené sladidlo, ktoré pridávame do pečenia a dochucujeme si ním kávu, alebo čaj.
Premýšľali ste už niekedy nad tým ako prišlo ľudstvo k zmrzline? Dnes ju vnímame ako zaručené osvieženie počas letných dní alebo ako výborný prostriedok združovania s priateľmi.
Rozliali ste kávu alebo sa vám z nádoby vylial kečup? Máte stôl zašpinený od masla, džemu či medu? Nelámte si hlavu nad čistením.
Chcete "vlastniť" Paulusa a Ihnačáka aj Vy! Nazbierajte päť nálepiek a jedinečná kniha s dvoma skvelými receptami na každý týždeň v roku je Vaša.
Vianoce sú opäť za dverami a s nimi aj každoročná honba za darčekmi. Možností je nepreberne, ale aj tak je často ťažké nájsť tie správne pre rodinu, priateľov či kolegov.
Láska ide cez žalúdok, ako hovorí staré slovenské príslovie. Takže je to jednoduché: stačí chutne navariť a doma môže zavládnuť pokoj, mier a láska.