Lahodné veľkonočné jedlá sa budú dokonale vynímať na jednoduchých jednofarebných tanieroch, v misách či na podnosoch. Jednohubky jednoducho naukladajte na poschodový podnos tak, aby bol všetkým n...
Netradičné menu dokáže obohatiť veľkonočné posedenie v kruhu rodiny. Vyskúšajte pre tenotkrát jaňacie mäso. V nasledujúcom texte vám poradíme ako najlepšie pripravíte tento druh mäsa, ktorého  strávit...
Veľkú noc sme si obľúbili kvôli mnohým tradíciám, medzi ktorými nájdeme nielen ozdobovanie vajíčok, spievanie kolied, ale i prípravu tradičného veľkonočného pečiva. Veľká noc nám s príchodom jari vnáša do kuchy...
Počas sviatkov máme viac príležitostí konzumovať rôzne dobroty v kruhu rodiny a priateľov, čo prináša mnohé úskalia pre náš zažívací trakt  v podobe  žalúdočných obtiaží.
Ponúknite rodinu aj šibačov a kúpačov dobrotami a pripravte pre nich nezabudnuteľný pletenec, škoricových zajačikov, špargľovú polievku so žeruchou a krevetami, či ich očarte chutnými košíčkami s...
    Veľká noc je najväčším kresťanským sviatkom a začína vždy 40 denným pôstom. Po odriekaní mäsových výrobkov, si ľudia po skončení pôstu dopriali mnoho labužníckych jedál z mäsa.
Veľká noc je časom, kedy sa všetci po dlhom pôste opäť zabávajú a oslavujú jeden z najtradičnejších sviatkov roka. Prestretý stôl je plný rôznych dobrôt, ktoré si môžete pripraviť aj vy.
Veľkonočné pohostenie nemusí byť len o údenom mäsa, zemiakovom šaláte a vajíčkach... Kúpačov môžete pohostiť aj netradičnými pomazánkami.
Vychutnajte si sviatočné chvíle strávené s rodinou či priateľmi. K príjemným stretnutiam patrí na sviatočne prestretý stôl aj chutné jedlo.
Oslávte Veľkú noc podľa svojej nálady a chuti. Ten „svoj“ symbol si môžete vybrať aj z nasledujúcich receptov. Z hľadiska symboliky významnú úlohu zohráva veľkonočné pečivo.
Blížia sa Veľkonočné sviatky. Mnohí z nás ich už neoslavujú, muži nechodia šibať, devy sa nenechávajú polievať a šibať.
Dva tri týždne pred Veľkou nocou na nás z každej strany začnú útočiť kraslice v spoločnosti chronicky známej dvojice kuriatka so zajacom.
Počas veľkonočných sviatkov sa naše stoly prehýbajú pod dobrotami, femme vám pripravila niekoľko sladkých receptov.
K Zelenému štvrtku patrí špenát, k Veľkému piatku pôst, k Bielej sobote údené mäso a k sviatočnej Veľkonočnej nedeli slávnostný obed...
Každý sviatok má svoje tradičné dezerty. Tie veľkonočné sú plné jari – farebné a veselé. Potešme teda svojich najmilších lahodnými a skvelými dobrotami:
Tradičným veľkonočným jedlom je údená šunka, klobásy, vajíčka a rôzne drobné pečivo, no malá inovácia nemôže byť na škodu...
Očakávate veľkonočných kúpačov a okrem tradičného pohostenia sa vám pre nich žiada pripraviť aj niečo celkom nezvyčajné? Máme pre vás tip...
Inšpirujte sa pri príprave veľkonočných sladkostí klasickými receptami - urobte veľkonočného barančeka alebo veľkonočný bochník.