Z Nórska mieria na Slovensko kamióny plné Movisanu zadarmo!

Napísal Pavol Hrabovský 15. október 2024

Na slovenské pomery sa deje pomerne neobvyklá vec. NaturaMed, popredný výrobca výživových doplnkov, ktorý dováža vysoko kvalitný Movisan z Nórska, sa rozhodol pre dobročinnú akciu. Každý jednotlivec v SR dostane jedinečnú príležitosť získať tento inovatívny výživový doplnok podporujúci zdravie kĺbov a kostí zadarmo.

1_movisan_1024

Riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský všetko pomerne jednoducho vysvetľuje: „V Českej republike a Slovenskej republike patríme s našimi výživovými doplnkami jednoznačne medzi najväčších hráčov na trhu. Dokazuje to aj počet zákazníkov blížiacich sa k hranici 3 miliónov. Preto som sa rozhodol, že s všetkou pokorou niečo z nášho zisku vrátime českej a slovenskej spoločnosti. V posledných rokoch sa stále viac rieši zdravie kĺbov a kostí, a preto chceme všetkým, ktorí budú chcieť, rozdať tento nástroj na podporu práve spomínaného. NaturaMed teda hradí mesačný produkt, zákazník potom iba poštovné a balné 1,95 €. Žiadne ďalšie náklady ani záväzky. Chcete si objednať len toto jedno balenie? Je to v poriadku, nikto vás nebude nútiť, aby ste výživový doplnok užívali celoročne.“

Taká argumentácia určite znie logicky a zmysluplne. Ale prečo by ste vlastne mali užívať Movisan? Tento výživový doplnok kombinuje prírodné zložky a moderné vedecké poznatky, ktoré sú kľúčové pre zdravie kĺbov a kostí. Obsahuje okrem iného kolagén typu II, Boswelliu serratu, mangán a vitamín C – zložky, ktoré pomáhajú udržiavať tvorbu kolagénu pre normálnu funkciu kostí a chrupiek.

2_movisan_1024

Podľa Dr. Crawforda Currieho, vedúceho výskumu a vývoja spoločnosti Hofseth BioCare, ktorý sa na vývoji Movisanu podieľal, „CalGo® kombinuje prírodný kolagén typu II, vápnik a zinok, čo umožňuje efektívne vstrebávanie a podporu zdravia kostí a kĺbov“. Táto patentovaná zložka prispieva k výnimočnej účinnosti Movisanu.

Movisan je navrhnutý tak, aby bol ľahko vstrebateľný a účinný, čo umožňuje užívateľom dosiahnuť maximálne výsledky bez nutnosti užívania veľkého množstva výživových doplnkov. Pravidelné užívanie Movisanu môže pozitívne podporiť kvalitu života.

Obľuba zdravého životného štýlu rastie, ale starostlivosť o kĺby a kosti zostáva často podceňovaná. Preto chce NaturaMed dobročinnou akciou podporiť zdravie všetkých a ponúka Movisan zadarmo všetkým, ktorí si o produkt napíšu. Tento produkt je ideálny pre každého, kto sa chce aktívne starať o svoje kĺby a zdravie kostí, či už ide o staršiu generáciu, aktívnych športovcov, alebo kohokoľvek iného.

3_movisan_1024

Chcete si produkt objednať na mesiac zadarmo? Stačí vyplniť svoju adresu na tejto stránke, zaplatiť iba poštovné a balné vo výške 1,95 € a produkt dostanete priamo do schránky. Starajte sa o svoje kĺby s Movisanom a užite si každý deň naplno!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.