Keď je umenie vo vašich rukách

Objavte svet, v ktorom je váš telefón viac než len zariadenie - je to plátno, nástroj na vyjadrenie a brána k neobmedzenej kreativite, ktorá vám umožní zachytiť cenné okamihy. 8 fotografov, 8 hlavných miest, nekonečná kreativita.

hellomotoart_24

Takto si spoločnosť Motorola predstavovala svoj najnovší projekt, ktorého cieľom je poukázať na možnosti jej najnovšieho produktového radu: motorola edge 50.

Do projektu Umenie vo vašich rukách sa zapojilo 8 fotografov z 8 rôznych krajín Európy, aby predstavili a zachytili krásu svojich hlavných miest prostredníctvom objektívu fotoaparátu poháňaného umelou inteligenciou, ktorý sa nachádza v smartfónoch motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra. Výsledok prináša jedinečný pohľad na miestne umenie, štýl a dizajn mestského prostredia v 8 krajinách: Rumunsku, Bulharsku, Chorvátsku, Maďarsku, Českej republike, Slovensku, Grécku a Srbsku.

Objavte skrytú krásu európskych miest prostredníctvom objektívov smartfónov z radu motorola edge 50

Inšpirovaní pokročilým dizajnom a nádhernými povrchovými úpravami, ktoré dokonale dopĺňajú ich starostlivo upravený svet, sa 8 fotografov z 8 rôznych krajín pripojilo k spoločnosti Motorola v rámci prvého projektu svojho druhu. Jeho cieľom je zachytiť bohatstvo miestneho umenia, štýlu a dizajnu prostredníctvom objektívov pokročilého fotoaparátu poháňaného umelou inteligenciou, ktorý sa nachádza v smartfónoch radu motorola edge 50. Ich spoločné úsilie sa zhromažďuje na interaktívnej platforme hellomotoart.com, kde sú návštevníci pozvaní vydať sa na vizuálnu cestu a sledovať, ako jedinečný štýl každého fotografa ožíva vo fotogalérii, kde sa prémiové funkcie radu motorola edge 50 stretávajú s hlbokou vášňou pre rozprávanie príbehov prostredníctvom objektívu fotoaparátu.

Prvá časť projektu bola práve zverejnená a predstavuje snímky z 8 miest zachytených fotoaparátom motorola edge 50 Pro. V máji bude spustená druhá časť projektu, kde budú môcť používatelia obdivovať krásy 8 hlavných miest zachytených pomocou motorola edge 50 Ultra.

„Ako spoločnosť, ktorá je hlboko oddaná inováciám a kreativite, sme nadšení, že môžeme byť svedkami transformačnej sily radu motorola edge 50 v rukách týchto talentovaných fotografov. Svojím objektívom zachytili nielen krásu svojich hlavných miest, ale ukázali aj neobmedzené možnosti, ktoré naše zariadenia ponúkajú na sebavyjadrenie a rozprávanie príbehov. Sme hrdí na to, že podporujeme ich víziu a zdieľame ich inšpiratívnu prácu so svetom.“ povedal Marek Tóth, obchodný manažér značky Motorola pre Slovensko.

Pestrú umeleckú stránku slovenského hlavného mesta Bratislava zachytáva Peter Kubalák, ktorý je športový a komerčný fotograf, retušér a ideamaker, ktorý žije v Bratislave na Slovensku. Svoju profesionálnu kariéru odštartoval fotografovaním snowboardingu, skateboardu a extrémnych športov, pričom pracoval na lokálnych a globálnych kampaniach pre značky ako adidas, reebok, rossignol, absolut vodka, h&m, billa či lidl. Jeho práce boli publikované v mnohých časopisoch, čo mu umožnilo spolupracovať v Londýne, Paríži či New Yorku a jeho hlboké znalosti v tejto oblasti mu vyniesli vedúcu úlohu v digitalizácii kultúrneho dedičstva aj na Slovensku. Jeho jedinečný kreatívny pohľad zachytený na smartfón Motorola edge 50 pro si teraz môžete pozrieť na hellomotoart.com/sk.

A to nie je všetko! Používatelia, ktorí chcú projekt preskúmať, sa môžu zapojiť aj do regionálnej súťaže hlasovaním za svoj obľúbený fotoalbum. Majú šancu vyhrať pobyt v meste pre 2 osoby, počas ktorého môžu preskúmať svoje obľúbené mesto, a tiež zariadenia motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra alebo nové slúchadlá Moto buds. Viac informácií sa nachádza na hellomotoart.com/sk.

Rad motorola edge 50 prináša UMENIE VO VAŠICH RUKÁCH

Používatelia sú pozvaní, aby objavili jedinečný potenciál nového radu motorola edge 50 a boli svedkami toho, ako dokážu premeniť každodenné chvíle na výnimočné umelecké diela.

S prvým fotoaparátom a displejom smartfónu na svete s overením spoločnosťou PantoneTM, výkonnými funkciami fotoaparátu nabitými vylepšeniami poháňanými AI a elegantným dizajnom prináša skutočne každé zariadenie z radu motorola edge 50 umenie do každodenného života.

V zariadeniach motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra sa harmonický dizajn stretáva s precíznym spracovaním a pozornosť venovaná najmenším detailom zvyšuje zážitok z každodenného používania. Zariadenia motorola edge 50 s prémiovou vegánskou kožou s kovovým rámom a špeciálnou edíciou s perleťovým povrchom, ručne vyrobenou v Taliansku, sú dôkazom sofistikovanosti a štýlu.

Objavte umenie života so smartfónovým radom motorola edge 50. Telefón plný života. Telefón plný umenia. Dizajnový kúsok. Zachytenie sveta nebolo nikdy krajšie. Objavte viac na webovej stránke projektu: http://www.hellomotoart.com/sk.


Právne vyhlásenie

MOTOROLA, štylizované logo M, MOTO a skupina značiek MOTO sú ochranné známky spoločnosti Motorola Trademark Holdings, LLC.  LENOVO je ochranná známka spoločnosti Lenovo. Android je ochranná známka spoločnosti Google, LLC. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov. ©2023 Motorola Mobility LLC.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.