Súťaž o dekoratívny balíček Dermacol

„Guličky“ pre objem a natočenie rias

Horúcim trendom je kefka pripomínajúca  guličky. Inovatívny tvar vytvorí prirodzený aj dramatický efekt bez zbytočných nánosov a žmolkov. Oblúčiky kefky nadvihujú riasy už od korienkov, čím vytvárajú panoramatický objem a dĺžku. „Špeciálny tvar kefky je skvelým pomocníkom, ak potrebujete docieliť natočené riasy, ktoré pôsobia veľmi prirodzene, no pritom sú dokonale vykreslené a zvýraznené,“ upresňuje vizážistka Silvie.

Riasenka Bombastick od Dermacol je ako stvorená na dosiahnutie efektu panoramatických rias a super objemu. Špeciálny tvar kefky so 6 guličkami a rôzne dlhými štetinkami umožňuje jej rovnomerné vrstvenie. Intenzívne čierna hmota riasenky obsahuje glycerín, karnaubský olej a slnečnicový olej. Neobsahuje parabén, talk, alkohol, minerálne oleje, parfumáciu, ani silikóny. Perfektne drží  na riasach a nerozmazáva sa. Je gluten free a VEGAN.

Hi-tech tvar pre sofistikované

Dámy, ktoré si potrpia na dokonale vykreslené riasy určite ocenia kefku najnovšej riasenkImperial XXL  od Dermacol. Silikónová hi-tech kefka s jemnými štetinkami precízne obalí a vytočí riasy a dodá im tvar aj extra objem od korienkov až po končeky. Sýtočierna hmota obsahuje kombináciu voskov, vďaka čomu je jej zloženie jemnejšie a krémovejšie. Riasy dokonale tvaruje a zanecháva ich pružné. Hmota tiež obsahuje zmes látok, ktoré vytvoria na riasach jemný film podporujúci dlhotrvácny výsledný efekt  bez rozmazania.  Riasenka je VEGAN a bez parabénov.

s_dermacol_270424

Hyaluron make-up and sérum

Vaša tajná zbraň pre dokonalú pleť. Predstavujeme vám Hyaluron make up and serum, vytvorený presne pre vás. Pravidelným používaním make-upu bude vaša pleť pružnejšia a pevnejšia. Hyaluron make up and serum REDUKUJE PÓRY A PREBYTOČNÝ KOŽNÝ MAZ, UPOKOJUJE a pôsobí ANTIOXIDAČNE. Make up vytvára na pleti JEMNÝ FAREBNÝ FILM, ktorý zdokonaľuje pleť bez nánosov a vrstiev. Ošetrujúci make up & serum PERFEKTNE ZAKRYJE a vyretušuje nedokonalosti pleti, zmatní ju a je dlhotrvácny. Hydratačná sila kyseliny hyalurónovej cielene preniká do drobných vrások, vypĺňa ich zvnútra a viditeľne redukuje ich hĺbku.

Milé naše čitateľky, zapojte sa do súťaže o dekortatívnu kozmetiku Dermacol  - Hyaluron make up and serum (3) SAND, riasenku Bombastick  a Imperial XXL objem riass.  Na vaše odpovede čakáme do 4. mája 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, aký tvar je horúcim trendom pri silikónových kefkách?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

1 Komentár

  • Komentár Iveta Ondakova %PM, %29 %799 %2024 %18:%apr napísal Iveta Ondakova

    Silikónová hi-tech kefka s jemnými štetinkami precízne obalí a vytočí riasy a dodá im tvar aj extra objem od korienkov až po končeky.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.