Chutná rodinná večera s McCain

Poznáte ten pocit? Prídete domov po náročnom pracovnom dni a nemáte chuť tráviť dlhé hodiny prípravou jedla v kuchyni. Napriek tomu chcete dopriať sebe i blízkym chutnú a vyváženú večeru. Ako na to? Máme pre vás riešenie!

 S chrumkavými McCain hranolčekmi 1.2.3 Fries Original alebo vlnkami 1.2.3. Fries Crinkle je príprava večere hračka. Ich jedinečnú chuť a chrumkavosť si zamilujete od prvého sústa a potešíte ako malých, tak i veľkých. Navyše, ak ich pripravíte pečením v rúre, obsahujú minimum tuku. Ako stvorené pre spoločné chrumkavé chvíle s vašimi blízkymi, pri ktorých zažijete okrem skvelého jedla aj kopec zábavy.

Viac času na spoločné rodinné chvíle

McCain hranolčeky 1.2.3 Fries Original a Crinkle sú nielen rýchle a jednoduché na prípravu, ale aj výnimočne chutné. Len si to predstavte! Namiesto zdĺhavého varenia máte viac času na spoločné rodinné chvíle. Sú správnou voľbou pre každú domácnosť, ktorá ocení pohodlie, kvalitu a skvelú chuť bez kompromisov. Doprajte si viac času na to, čo máte radi, bez zbytočného stresu v kuchyni.

Hranolčeky 1.2.3 Fries  Original a Crinkle sú pripravené z dvoch ingrediencií – starostlivo vybraných zemiakov a slnečnicového oleja. Stačí ich iba vytiahnuť z mrazničky a nechať piecť podľa návodu na obale. Podávajte ich ako prílohu k mäsu a šalátu, spolu s chutnými omáčkami či dipmi alebo si ich vychutnajte len tak samotné – sú výnimočne chrumkavé a lahodne zemiakové! Dobrú chuť :)

mc_cain_2_29624

McCain 1.2.3 Fries Original: 2,29 € / 750 g, 4,29 € / 1 500 g

McCain 1.2.3 Fries Crinkle: 2,79 € / 750 g

NÁŠ TIP: Nechajte sa inšpirovať našimi receptami a tipmi, ktoré nájdete na www.mccain.sk. Pripravte si rýchle a jednoduché jedlá s hranolčekmi McCain a užívajte si večere plné radosti a chutí!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.