Súťaž o novinku Far Away Shine od Avonu a knihu od Danielle Steel (Ikar)

Každá žena má v sebe jedinečnú silu byť svojou najlepšou verziou. Niekedy potrebuje iba trochu podpory a tú správnu vôňu, aby jej výnimočnosť zažiarila naplno. V to verí spoločnosť Avon, ktorá pri príležitosti 30. výročia uvedenia prvej vône Far Away prichádza s vylepšením tohto ikonického radu. Ten sa „prevliekol“ do nových dizajnových flakónov a rozrastá sa aj o exotický variant Far Away Shine. Všetky vône Far Away v nových dizajnových flakónoch nájdete v predaji na www.avon.sk a u vašej Avon Lady od septembra 2024.

Rad Far Away ponúka neodolateľné kvetinové, orientálne, ale aj drevité tóny vytvorené najlepšími svetovými parfumérmi. Mnohé z nich dosiahli v slepých testoch lepšie výsledky ako iné luxusné vône, či už v kvalite, výdrži alebo celkovej obľúbenosti.

Objavte výnimočnosť v každom flakóne Far Away Shine,  Far Away Original, Far Away Rebel, Far Away Beyond The Moon, Far Away Beyond, Far Away Splendoria či Far Away Glamour, a naplno vyjadrite uniátne črty vašej osobnosti.

Veľkou prednosťou vynoveného radu Far Away je, že nové flakóny sú recyklovateľné. Navyše, vône už majú schválený celosvetovo uznávaný certifikát Leaping Bunny, ktorý zaručuje netestovanie použitých ingrediencií a hotových výrobkov na zvieratách.

Far Away Shine

Fanúšičky ikonického radu poteší Avon nielen novým vzhľadom flakónov, ale aj novinkou Far Away Shine , ktorá skvele dopĺňa set ďalších šiestich obľúbených vôní. Srdce parfumu tvorí exotická damascénska ruža Ispahan, prémiová perzská rastlina, ktorá sa v kozmetickom priemysle používa už viac ako 2000 rokov a ktorá symbolizuje ženskosť a vnútornú krásu. Vôňa Far Away Shine v sebe nesie aj unikátnu kombináciu ružového korenia a zmyselného pyžma. Cena za jedno 50 ml balenie vône Far Away Shine je 18, 90 eur.

Čo si o novom parfume myslí riaditeľ vôní značky Avon? „Novinka Far Away Shine je jasnou voľbou pre ženu s jedinečnou vnútornou iskrou, ktorá rozjasní každú miestnosť. Už jedno streknutie vám umožní oslobodiť svoju vnútornú výnimočnosť. Vône Far Away pristanú každej stránke vašej osobnosti – dodajú vám sebavedomie, aby ste žiarili, rebelovali a cítili sa očarujúco,” hovorí Victor Costa.

s_avon_ikar_924

Milé naše čitateľky, pripravili sme pre vás súťaž s kozmetickou spoločnosťou Avon o novinku EDP Far Away Shine a knižnú novinku z vydavateľstva Ikar od Danielle Steelovej - Nádhera

Súťažná otázka: Napíšte nám, pred koľkými rokmi bola uvedená prvá vôňa od Avonu Far Away? Vaše odpovede posielajte do 8. septembra 2024.

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

5 komentárov

  • Komentár Zuzana %PM, %03 %904 %2024 %20:%sep napísal Zuzana

    Pred 30

  • Komentár Anton %AM, %03 %183 %2024 %03:%sep napísal Anton

    Pred 30 rokmi.

  • Komentár Veronika %PM, %02 %006 %2024 %23:%sep napísal Veronika

    pred 30 rokmi

  • Komentár Nora szabova %PM, %02 %652 %2024 %14:%sep napísal Nora szabova

    Pred 30rokmi

  • Komentár Dana %AM, %02 %270 %2024 %05:%sep napísal Dana

    Pred 30 rokmi.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.