Súťaž o pleťovú masku Novage+ a kozmetickú taštičku Skincare

Revitalizačná nočná pleťová maska Novage+ s omladzujúcimi účinkami intenzívne redukuje známky únavy a starnutia, zásobuje pleť hydratáciou počas noci a po zobudení ju zanecháva vyživenú a obnovenú. Má podobné účinky pre žiarivý a mladistvejší vzhľad ako 8-hodinový spánok.

Posilnená o kyselinu hyalurónovú, vyživujúci olej z inca inchi a maslo cupuaçu. Bohatá krémová textúra sa rozpúšťa na tvári ako sen a rýchlo sa vstrebáva (nezanecháva mastné fľaky na vankúši).
Vhodná na všetky typy pleti. Dermatologicky testovaná. S nádhernou vôňou pre ešte krajšie chvíle počas starostlivosti o pleť.

Novage+ ICON
Vďaka svojmu intenzívne vyživujúcemu zloženiu a hydratácii unavenej a namáhanej pleti si táto obnovujúca maska právom vyslúžila výnimočné postavenie v doplnkovej starostlivosti o pleť.

Kozmetická taštička Skincare v elegantnom dizajne a s dekoratívnym vzorom na prednej strane. Má široký otvor a telo, vnútorné vrecko, zapínanie na zips. Premyslený a priestranný dizajn. Je vyrobená z jemného PU materiálu.

s_novage_skincare_924

Milé naše čitateľky,

pripravili sme pre vás súťaž s kozmetickou spoločnosťou OriflameRevitalizačnú nočnú pleťovú masku Novage+, ku ktorej vám pribalíme kozmetickú taštičku Skincare ozmetickú taštičku Skincare v elegantnom dizajne . Vaše odpovede posielajte do 10.septembra 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám 3 kľúčové benefity,  ktoré prináša kyselina hyalurónová, ktorá sa nachádza aj v Revitalizačnej nočnej pleťovej maske Novage+. 

Správnu odpoveď nájdete na oriflame.sk/Revitalizačná nočná pleťová maska Novage+/ Kyselina hyalurónová

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

 

1 Komentár

  • Komentár Magdaléna %PM, %05 %902 %2024 %20:%sep napísal Magdaléna

    Posilňuje a vyhladzuje: Posilňuje kožnú bariéru a vyhladzuje hrubú textúru pre pružnejšiu a žiarivejšiu pleť

    Vyhladzuje vrásky: Obnovuje vlhkosť pokožky, zjemňuje a vypĺňa existujúce vrásky. Keďže je pokožka pružnejšia a hydratovanejšia, je menej pravdepodobné, že sa tvoria aj nové linky

    Hviezda na hydratáciu pokožky: Napĺňa horné vrstvy pokožky nevyhnutnou vlhkosťou pre svieži, revitalizovaný pocit a vzhľad

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.