Máte malý balkón?

Takto z neho spravíte záhradku aj oázu pohody. Premeňte svoj malý balkón na miesto, kde si ráno vypijete kávičku, odtrhnete rajčinu a voňavé bylinky a večer si oddýchnete s vyloženými nohami. Ako na to?

Je pravda, že terasa poskytuje oveľa viac možností realizovať sa na poli mestského záhradkárčenia a na veľkom balkóne sa nájde aj dostatok priestoru na posedenie. Nenechajte sa však odradiť rozmermi vášho balkóna! Poďte z neho spolu s nami vytvoriť vašu chutnú záhradku s príjemným oddychovým miestečkom, kde nájdete chvíľky pohody vy aj vaši blízki.

1_tchibo_14524

Nábytok na malý balkón

Rozloha vášho balkóna je limit, ktorý hravo prekonáte skladacím nábytkom. Dve stoličky a jeden stolík sú základ. Odporúčame vybrať si skladaciu súpravu: čo práve nepoužívate, zložíte a máte viac priestoru. Skladací stolík a stoličky poskytnú dosť miesta na sedenie aj stolovanie, variabilná lavica sa dá umiestniť do tvaru písmen L, I alebo oproti sebe. Pri výbere nábytku myslite na funkčnosť, pohodlie a kvalitu. Všetky tri požiadavky spája rozkladacie kreslo z Tchibo s úložným priestorom, ktorý slúži ako taburetka pod nohy.

2_tchibo_14524

Doplnky vytvárajú atmosféru

O príjemné prostredie na vašom balkóne sa postarajú doplnky. Aj vám robí ich umiestňovanie takú radosť? Obrusy, lampy, sviečky, deky, zvonkohry a ďalšie drobné dekorácie sú vašimi spoločníkmi v čase, keď si užívate sladké ničnerobenie, návštevy blízkych, alebo hoci aj prácu na balkóne a preto by mali byť presne podľa vášho vkusu. Keďže sú vystavené poveternostným podmienkam, investujte do kvality, aby vám za vaše peniaze vydržali dlhšie, než jednu sezónu.

3_tchibo_14524

Kam zasadiť kvety?

Než pristúpite k sadeniu balkónových rastliniek, dobre sa so svojim balkónikom zoznámte. Kedy naň svieti slnko, odkiaľ najčastejšie fúka vietor? Odpovede na tieto otázky budete potrebovať vám pomôžu vyriešiť váš oddychový kútik s bylinkami a kvetmi. Čím menej priestoru vám kvetináče zaberú na podlahe, tým viac miesta vám zostane pre váš oddych.

4_tchibo_14524

Navštívte obchod Tchibo, alebo kliknite na tchibo.sk a nájdete všetko, čo z vášho malého balkóna spraví príjemný oddychový priestor.

Zdroj foto: Tchibo

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.