Ako sa presťahovať pohodlne a bez stresu

Sťahovanie z jedného miesta na druhé môže byť poriadne stresujúce pre vás, vaše deti a aj pre vaše domáce zvieratá. Našťastie dnes existujú firmy, ktoré to urobia za vás! S čím všetkým vám sťahovacia firma môže pomôcť? To sa dozviete v dnešnom článku.

adobestock_moving_furniture

Vypratávanie domov, bytov, kancelárií či pivníc môže zabrať príliš veľa času. Ak toľko času nemáte, obrátiť by ste sa mali na sťahovaciu firmu, ktorá má k dispozícií autá, háky a iné potrebné nástroje. Naším tipom, ak ste z okolia Bratislavy, je sťahovacia firma Foxway.sk.

S čím všetkým vám firma pomôže?

Tím skúsených pracovníkov sa neštíti ani zaprataných pivníc či ťažšie dostupných miest.

Demontáže

Máte v spálni vstavanú skriňu a v kuchyni vstavanú kuchynskú linku? Nie je problém. Firma si ľahko poradí s demontážou akéhokoľvek vstavaného nábytku. Ak je nábytok určený na vyhodenia, firma sa postará o to, aby bol odvezený na miesto na to určené.

Strhávanie

Ak je to potrebné, firmu môžete požiadať aj o strhnutie linolea alebo tapety. Odstrániť koberec, ktorý je zakliesnený pod nábytkom, nie je tiež žiadnym problémom. Samozrejmosťou je aj strhnutie dlažieb či parkiet.

Búranie

Sťahujete sa a potrebujete vo svojom starom alebo novom dome drobné technické práce? Firma Foxway vám pomôže napríklad s búraním priečky v izbe alebo s búraním bytového jadra. Vzniknutý odpad v podobe dlaždíc, tehál a kameňa, je samozrejme odvezený a vy nemáte žiadne starosti.

Chcete si zavolať kvalitnú firmu, ktorá vám pomôže s vypratávaním bytov v Bratislave? Obráťte sa na Foxway!

Likvidácia

Problém môže nastať, ak pri sťahovaní začnú množiť staré predmety, ktoré nemôžete len tak vyhodiť. Hovoríme napríklad o starých spotrebičoch alebo sutine. Kvalitná sťahovacia služba zvláda aj odvoz takéhoto materiálu a predmetov na určené skládky.

Zdroj obrázku: fizkes / stock.adobe.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.