Tipy na detské knižky s milými ilustráciami

Napísal Albatros Media SK 27. apríl 2024

Spoločne strávený čas s našimi ratolesťami obohatí obidve strany. Rovnako ako kvalitné knihy, ktoré nám ponúkajú zábavu, dobrodružstvo aj prekvapenia. Nechajte sa inšpirovať troma knihami pre najmenších, ktoré vás pri spoločnom čítaní obohatia aj po vizuálnej stránke.  

am_egmont_270424

Spoznaj svoj svet - Buď ako včielka!

Leporelo

„Buď hravý ako včielka, lietaj, sŕkaj, hľadaj, tancuj!“

Poď s nami zistiť, aké to je byť včielkou od narodenia až po prvý výlet z úľa na lúku. Vďaka knižkám zo série Spoznaj svoj svet sa aj tí najmenší čitatelia zoznámia so zvieratkami, ktoré žijú okolo nás. Dozvedia sa o nich mnoho zaujímavostí a pri plnení hravých aktivít a úloh sa aj dobre zabavia.

Vďaka knižkám zo série Spoznaj svoj svet sa aj tí najmenší čitatelia zoznámia so zvieratkami, ktoré žijú okolo nás. Dozvedia sa o nich mnoho zaujímavostí a pri plnení hravých aktivít a úloh sa aj dobre zabavia.

Miestami oblačno - Deborah Freedman

„Čo vidíš, keď sa pozrieš na oblohu? Spoznaj oblaky s dvojicou rozkošných zajačikov!“

Dvaja zvedaví zajačikovia si užívajú pozorovanie oblakov. No keď sa pozrú na oblohu, každý z nich vidí niečo úplne iné. Jeden zajačik má bohatú fantáziu a na oblohe vidí cukrovú vatu alebo šľahačku, ten druhý vníma oblaky z pohľadu vedy a faktov. Spolu zisťujú, že pozorovanie oblakov je väčšia zábava, keď sa na ne pozerajú očami toho druhého.

„Tento roztomilý príbeh pomôže detskému čitateľovi pochopiť zázrak a prepojenie prírody.“

- Booklist

Peppa Pig - Peppa v ZOO

Obrázkové hádanie

„Peppa v zoo!“

Peppa dnes vyrazila na výlet do zoo! Čo všetko tam uvidí? Zisti to spoločne s ňou v tejto skvelej knižke s viac ako 150 obrázkami.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.