Aký zvoliť narodeninový darček pre svokra?

Chystáte sa na oslavu narodenín svojho svokra, ale nedarí sa Vám vymyslieť ten pravý darček, ktorý by ho potešil? Pokiaľ Vám ani oslávenec sám neuľahčuje situáciu tým, že by sa zmienil o tom, čo by sa mu páčilo, čo by potreboval, nezostáva Vám, než sa poobzerať po nejakom "univerzálnom" darčeku.

present man

Nákupná poukážka

Zdá sa vám, že váš svokor nemá žiadne extra koníčky, nič nepotrebuje, všetko má a vy tým pádom nemáte tušenie, čo by ho k narodeninám mohlo potešiť? Vedzte, že tým najpraktickejším a najuniverzálnejším darčekom v tomto prípade bude nákupná poukážka! Kam? Pokiaľ má svokor záhradu, potom treba do Bauhausu, pokiaľ rád číta, tak do knižného domu, môžete mu podarovať poukážku do zdravej výživy či lekárne.

Neobyčajný džbán na pivo - Má váš svokor rád čapovanépivko? Potom mu doprajte tú slasť, môcť si ho sám v pohodlí domova načapovať a darujte mu špeciálny 5l džbán na pivo s pípou. Sofistikovanejšie verzia narodeninového darčeka pre pivárov je domáci výčap.

Ťapka - Ťapka nie je darčekom len pre alkoholikov, ale môže byť elegantným a hrejivým doplnkom muža do sychravých dní či na hory na zahriatie.

nska paráda - Šperky patria k tradičným, luxusným darčekom nielen pre ženy, ale aj pre mužov, aj keď tam sú možnosti o niečo menšie. Ak by ste svokra radi ozdobili niečím výnimočným, potom to skúste s krásnymi manžetovými gombíkmi, striebornou / zlatou sponou na kravatu či náramkovými hodinkami.

Koňak - Skvelý spôsob, ako vyjadriť svoju úctu a vďaku osobe za službu. Ak chcete potešiť muža, najlepším riešením je dať mu brandy. Každý koňak je brandy, ale nie každé brandy môže byť koňakom. Koňak sa viaže na konkrétnu oblasť a pevne stanovené pravidlá výroby, preto to môže byť práve to pravé orechové pre vašeho svokra. 

1 Komentár

  • Komentár Ewa %PM, %29 %638 %2019 %14:%dec napísal Ewa

    môj svokor mi pošepkal, že by rád parfém ako má môj juraj a tak som mu z notina objednala boss-a a bol to jeho najlepší darček :)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.