Ako sa zbaviť depresie a syndrómu vyhorenia

Napísal Mária Lešková, NOXI 24. september 2022

Téma, ktorá zaujíma čoraz viac ľudí v modernej spoločnosti. Ako skutočne vznikajú stavy psychickej skleslosti a čo s tým môžete robiť. Mýty a fakty o depresii a syndróme vyhorenia. Desať najčastejších príčin syndrómu vyhorenia. 

Päť nezvyčajných metód, ako rýchlo prekonať  stav psychickej skleslosti. To je výber iba niektorých z  tém, ktoré sú obsiahnuté v šiestich kapitolách knihy úspešného nemeckého terapeuta Klausa Bernhardta.

Nesprávne nastavenie mysle, lieky či neadekvátna strava sú len niektoré z podceňovaných príčin vzniku viacerých foriem depresií, úzkostných porúch a syndrómu vyhorenia. Na základe najnovších výskumov zistíte, že tieto ochorenia sú veľmi často reakciou tela na stresové situácie a pocity nedostatku. Klaus Bernhardt veľmi jednoduchým spôsobom vysvetľuje, ako tieto procesy prebiehajú v tele. Poskytuje aj nespočetné množstvo rád a tipov, ako sa ľudia môžu od týchto pocitov jednoducho a natrvalo oslobodiť. Od autorka vyšla vo vydavateľstve Noxi v roku 2019 úspešná kniha Panické ataky.

Slovenský preklad Henrieta Hatalová.

Titul  AKO SA ZBAVIŤ DEPRESIE A SYNDRÓMU VYHORENIA  vychádza na 272 stranách, odporúčaná cena 16,90 €

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.