Vitajte v novom roku s knižnými novinkami Albatros Media SK!

Napísal Albatros Media SK 09. január 2022

S nami bude aj 2022 plný fantastických, dojíma- vých, dobrodružných a fascinujúcich knižných prí- behov. Pozrite sa na naše horúce januárové novinky, s ktorými môžete začať nový čitateľský rok.

Prekvapivý a emočne nabitý paranormálny román.

Americká bestsellerová autorka Coleen Hoover si slovenských čitateľov a čitateľky získala psychologickým trilerom Verity. Ten kraľoval našim aj zahraničným knižným rebríčkom. V januári sme si pre jej fanúšikov a fanúšičky pripravili novinku, ktorá nesie názov Layla. Príbeh plný lásky, tajomstiev, nečakaných odhalení a dejových zvratov, ktorý vás udrží v napätí až do konca. Odhaľuje nebezpečný vzťahový trojuholník a lásku, ktorá prekračuje medze ľudskosti. Ani smrť nepremôže skutočnú lásku.

am_lindeni_0122

O knihe...

Keď sa Leeds stretne s Laylou, je to láska na prvý pohľad. Obaja cítia, že sú spriaznené duše a strávia spolu zvyšok života. Až do jedného osudného dňa, keď na Laylu zaútočí Leedsova bývalá priateľka a postrelí ju. Layla v nemocnici bojuje o život. Po týždňoch sa fyzicky zotaví, ale psychická trauma ju veľmi zmenila a stále má výpadky pamäti. Už to nie je tá bezstarostná a spontánna žena, do ktorej sa zamiloval. Aby vrátil ich vzťah do starých koľají a obnovil aj lásku v sebe, vezme Leeds Laylu do penziónu, kde sa prvý raz stretli a ktorý je momentálne na predaj. No len čo tam dorazia, Laylino správanie sa stáva čoraz bizarnejším. A to je len jedna z mnohých nevysvetliteľných vecí, ktoré sa v tomto opustenom dome dejú. Leeds sa ocitne pred ťažkým rozhodnutím, a ak bude nesprávne, môže mať katastrofálne následky. Odporúčaná cena 15,99 €

„Prekvapivý a emočne nabitý paranormálny román. Siahnite po ňom.“ – Publishers Weekly

„Coleen Hoover spojila napätie, romantiku a fan- tastiku do jedného strhujúceho príbehu.“ – Bookish

„Coleen Hoover by nám všetkým mala preplatiť účet za elektriku. Tento príbeh začnete čítať a zo- stanete pri ňom do hlbokej noci s rozsvietenými lampami.“ – magazín E!

To je len pár vybraných chvál na novinku obľúbenej autorky, necháte sa strhnúť aj vy? V slovenskom jazyku vychádza v preklade Nikolety Račkovej.

TIPY PRE DETI

am_deti_0122

Fantasticky dobrodružná kniha od slovenského autora!

O princeznej Eleanore
Nagy Peter

Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno kráľovstvo. Žili v ňom kráľ, kráľovná a malá princeznička Ele- anora. Jedného dňa sa Eleanora prebudila, prehľadala celé kráľovstvo, no nikde nemohla nájsť mamičku. Kde je? Čo sa stalo?‘Zbalila si teda pár vecí do batôžka a vydala sa ju hľadať.
Odporúčaná cena 9,99 €

Krásny príbeh z našej prírody o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká.

Zvierací záchranári - Vystrašený zajačik
Pospíšilová Zuzana

Anetka, Matúš a ich kamarát Oliver objavia vo svojom bunkri na sídlisku králika. Napadne im, že je to domáci maznáčik, ktorý nie- komu utiekol. Matúšov otec však deťom vysvetlí, že to nie je králik, ale divoký zajac! Jedno daždivé popoludnie začnú nešťastného zajačika naháňať dva psy. Ušiak zostane vyčerpane ležať v detskom pieskovisku. Deti s oteckom ihneď zavolajú do záchrannej stanice, aby im prišli na pomoc. Bude zajačik v poriadku?
Odporúčaná cena 5,99 €

Zdroj foto: Albatros Media SK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.