Rhonda Byrne vám prezradí Najväčšie tajomstvo

Napísal Milan Buno, knižný publicista 03. október 2021

Pred pár rokmi to bol megahit. Tajomstvo – The Secret od Rhondy Byrne. Knihu preložili do vyše 50-tich jazykov a v roku 2008 aj do slovenčiny. U nás sa dodnes z nej predalo vyše 130-tisíc výtlačkov, čo ju radí k absolútnym bestsellerom

A teraz prišla Rhonda s pokračovaním, ktoré sa volá Najväčšie tajomstvo.

„Som veľmi rada, že sa s vami môžem podeliť o svoju novú knihu Najväčšie tajomstvo. Veľmi ľahko sa nechávame uniesť našimi problémami, drámami v našich životoch. Stále novými udalosťami vo svete. A pri tom nám uniká najväčší objav, aký môžeme urobiť. Objav, ktorý je priamo pred nami. Objav, ktorý nás môže zbaviť trápenia a priviesť k trvalému šťastiu,“ hovorí vo videu pre slovenských čitateľov Rhonda Byrne:

Tajomstvo – The Secret vás naučilo ako naplniť svoje túžby a objaviť svoju vnútornú moc. Novinka Najväčšie tajomstvo vám pomôže zbaviť sa svojich najväčších vnútorných nepriateľov, trápení, starostí a problémov, ktoré vás brzdia. Naučíte sa, ako odložiť starosti, ako potlačiť úzkosť a pochybnosti. Ako zo seba striasť negatívne myšlienky, ťaživé pocity a všetko to, čo vás spomaľuje, alebo bráni vám v napredovaní.

Autorka sa rozhodla vo svojej ceste pokračovať, pretože čosi v jej vnútri ju nútilo hľadať ďalej. Po štrnástich rokoch sa rozhodla podeliť s čitateľmi o univerzálnu pravdu, ktorú odhalila. Kniha vyšla v edícii Ajna vydavateľstva IKAR.

KEĎ RAZ ZISTÍŠ PRAVDU, SLOBODA JE TVOJA!

Najväčšie tajomstvo vás vezme poza hmotný svet až do toho spirituálneho, kde je možné všetko. Učenie, ktoré nájdete v tejto knihe, ponúka jednoduché praktické cvičenia a odhalenia, ktoré môžete okamžite využiť na zbavenie sa strachu, neistoty, úzkosti a bolesti. Najväčšie tajomstvo je majstrovským dielom, ktoré hocikde na svete ponúka jasné riešenie na ukončenie trápenia a odhaľuje im cestu k životu v skutočnom šťastí.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.