ALEXANDRA POTTER - DETEKTÍV (KA) LÁSKY

Napísal NOXI, Mária Lešková 20. jún 2021

Vtipné a sviežo písané romány bestsellerovej autorky Alexandry Potter si nachádzajú milióny čitateliek na celom svete. Vo vydavateľstve NOXI vychádza teraz jej kniha Detektív (ka) lásky, tentoraz o tom, že aj po zrade a nevere partnera ide život ďalej a znova môžeme zažiť čistý a nefalšovaný vzťah.    

Pretože láska je najväčšia záhada …

Spisovateľka Ruby Millerová sa musí rozhodnúť, ako ďalej. Keď zistí, že ju partner podvádza, stratí nielen vieru v lásku, ale aj akýkoľvek záujem o písanie. Na radu svojej agentky a sestrino pozvanie odchádza na dovolenku do Indie, aby aspoň na chvíľu zabudla na pocity prázdnoty a beznádeje a načerpala potrebnú energiu. To čo začína ako pokojná dovolenka na romantických plážach, sa náhle mení na nevídané dobrodružstvo. V záhadách a tajomstvách objaví dávno zabudnuté príbehy lásky. No láska si ju nájde v podobe, o akej sama nemala ani potuchy. Nájde si cestu k sebe samej? Dokáže opäť veriť, že čistá a úprimná láska skutočne existuje?

Alexandra Potter je britská autorka, ktorá píše predovšetkým romantické komédie. Narodila sa v Bradforde, študovala na Liverpoolskej univerzite anglickú literatúru. Než začala s kariérou spisovateľky, pracovala ako redaktorka časopisov pre ženy, napr. pre austrálsku verziu Vogue alebo Cleo. Jej vtipné romantické príbehy miestami pripomínajú romány Betty MacDonaldovej, príhody Bridget Jonesovej alebo Sophie Kinsellovej. Má množstvo verných čitateliek po celom svete – od USA a Veľkej Británie až po Rusko, Poľsko a Indonéziu.

Slovenský preklad Bronislava Duhanová.

DETEKTÍV (KA) LÁSKY vychádza na 496 stranách.

Odporúčaná maloobchodná cena 14,90  €.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.