Tip na ubytovanie v Liptovskom Mikuláši

Ak hľadáte ubytovanie na Liptove, ako zlatú strednú cestu si vyberte práve Liptovský Mikuláš. Máte to blízko do Západných a Nízkych Tatier. Máme pre vás jeden skvelý tip na ubytovanie!

Hotel Klar

V Liptovskom Mikuláši nájdete množstvo cenovo dostupných hotelov, no pri hľadaní sa vám môže stať, že natrafíte na nie príliš moderne zariadené hotely. V hoteli Klar, ktorý sa nachádza priamo v Liptovskom Mikuláši, konkrétne na ulici 1. mája, máte všetko, čo si prajete. Máte moderné luxusne zariadené izby, parkovisko pri hoteli, gastronómiu na úrovni a množstvo zaujímavostí v jeho okolí. Je to pekný trojhviezdičkový hotel v Liptovskom Mikuláši, ktorého kvality si všimli nielen slovenskí, ale aj zahraniční turisti, ktorí prichádzajú na Liptov za účelom rekreácie a spoznávania prírodných krás.

Majú v ponuke jedno a dvojlôžkové izby s vlastnými kúpeľňami, pohodlnými manželskými posteľami a LCD televízormi. V ponuke nájdete aj bezbariérový apartmán a nadštandardne zariadený apartmán, ktorý sa skladá z obývacej časti a spálne. V kúpeľni nájdete aj vaňu, aj sprchový kút.

Možnosť organizácie konferencií, školení a kongresov

Ak podnikáte a hľadáte dobré priestory na organizáciu školení, konferencií a kongresov, využite možnosť zorganizovať si dôležité stretnutie práve v priestoroch tohto hotela. Ponúka jednu veľkú moderne zariadenú konferenčnú sálu a štyri salóniky, ktoré ponúkajú, ako na samotnej stránke hotela uvádzajú, rôzne flexibilné riešenia.

Potrebujete usporiadať konferenciu v Liptovskom Mikuláši? Vyberte si tento moderne zariadený hotel nachádzajúci sa v Liptovskom Mikuláši. 

Moderné zariadenie

V tomto hoteli nečakajte žiadne vyležané matrace na hotelových posteliach. Čakajte čisté izby, moderné kúpeľne a pekne zariadenú recepciu s reštauráciou, kde si môžete vybrať z množstva ponúkaných jedál. Majitelia hotelov vedia, že práve luxusné zariadenie hotela rozhoduje, či sa k nim klienti vrátia a preto robia všetko preto, aby im ponúkli nadštandardný servis. Samozrejmosťou je aj dobrý kávovar v hoteli, ktorý pripraví pre klientov lahodný pôžitok v podobe kvalitnej zrnkovej kávy.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.