Súťaž o cukrovinky Milka a knihu z vydavateľstva Lindeni

Slováci sú milovníci cestovania a ako národ patríme medzi najscestovanejšie národy v Európskej únii. Nie každý si ale plní svoje cestovateľské sny - či už kvôli finančným obmedzeniam, zložitej administratíve alebo kvôli svojim povinnostiam. Sny tak často zostávajú iba v predstavách, bez možnosti prežiť ich aj v skutočnosti. S Milkou si však môžete nielen pochutnať na tej najjemnejšej čokoláde, ale aj zasúťažiť o exotickú dovolenku snov a splniť si tak svoje priania. Stačí, keď si doprajete svoju obľúbenú čokoládu a necháte sa unášať pôžitkom, ktorý vás môže preniesť napríklad až na Maledivy alebo Maurícius. Viac informácií nájdete na www.promo.milka.com.

Milé naše čitateľky a čitatelia,

zapojte sa do súťaže o Milka MMMAX  Strawberry Cheesecake 300 g, Milka Cookies Sensations Choco Inside (156 g) a knihu z vydavateľstva LindeniMajster hádankár  z pera Danielle Trussoni.

s_milka_mmm_lindeni24

Súťažná otázka: Napíšte nám, koľko eur môžete vyhrať každý deň v prebiehajúcej súťaži o exotický zájazd Milka „MMM“?  Vaše odpovede posielajte do 28. októbra 2024.

Správnú odpoveď nájdete v článku Vychutnajte si Milka MMMAX a vyhrajte exotickú dovolenku

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.