Súťaž o vôňu Betty Barclay EVEN YOU a elegantné hodinky Leo Bernard

 Betty Barclay EVEN YOU je vôňa pre autentické a sebavedomé ženy, ktoré zostávajú verné sebe, vyžarujúc šťastie a silu - bez ohľadu na štandardy krásy alebo spoločenský tlak. Nemusíme sa prispôsobovať, meniť, zväčšovať alebo zmenšovať, aby sme sa páčili. Či už sme malé alebo veľké, bacuľaté alebo štíhle, blondínky alebo brunetky, hlasné alebo tiché - žena je dokonalá taká, aká je. Vôňa Betty Barclay EVEN YOU je spolu s príslušnými produktami k dispozícii v obchodoch od marca 2024.  

Zmyselná radosť zo života

Betty Barclay EVEN YOU je zahaľujúca. kompozícia pre sebavedomý výstup. Tóny citrusov s nádychom sladkého pomaranča a Neroli dávajú pozitívnu energiu pre sebavedomý začiatok dňa. Nuansy čerstvej Frézie, pudrovitého Irisu a zmyselnej ruže dodávajú tejto vôni jej ženský charakter. Základ pozostáva z balzamickej Tonky, teplých tónov amberu a bieleho mošusu.

Nadčasová elegancia od Leo Bernard

Originálne dámske hodinky Leo Bernard sú zdobené žiarivými krištáľmi. Perleťový vzhľad ciferníku dodáva hodinkám exkluzívny vzhľad a ružovo-zlaté prevedenie náramku upúta Vašu pozornosť. Moderné dámske hodinky Leo Bernard zdobené krištáľmi sú ideálnym doplnkom spoločenského i ležérneho outfitu a nutnosťou, ktorú musíte mať.

s_leo_bernard_w_bb_1024

Milé naše čitateľky, zapojte sa do súťaže a vyhrajte dámsku vôňu Betty Barclay EVEN YOU a originálne dámske hodinky Leo BernardNeváhajte a píšte nám správne odpovede do 27. októbra 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, z čoho pozostáva základ vône Betty Barclay EVEN YOU?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

1 Komentár

  • Komentár Jana Zlacká %AM, %20 %421 %2024 %09:%okt napísal Jana Zlacká

    Záklajd pozostáva z balzamickej Tonky, teplých tónov amberu a bieleho mošusu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.