Súťaž o súpravu 5 v 1 Orava Lyra a knihu Vianoce v Carntone (i527.net)

Napísal Simona Klérková 29. september 2024

Ako zvládnuť pedikúru aj manikúru aj v pohodlí domova

Skrášliť si nechty na rukách a dopriať si profesionálnu pedikúru už dokážete aj vy samy v pohodlí domova s pomocou elektrickej manikúrovej a pedikérskej súpravy 5 v 1 Orava Lyra. O nechty na rukách aj na nohách a úpravu pokožky na pätách a chodidlách sa vám postará ako tá najvychýrenejšia pedikérka. Funguje na dve 1,5 V batérie a v príslušenstve má až 5 rôznych násad s rôznymi povrchmi v tej najvyššej kvalite a s dlhou životnosťou. Podľa potrebnej intenzity ošetrenia a starostlivosti si nastavíte nižší alebo vyšší stupeň otáčok a obrusovanie, opilovanie a formovanie môže začať. Plstená násada sa výborne hodí na leštenie nechtov, brúsny valček z bieleho korundu je určený na tvarovanie a skracovanie akrylových aj prirodzených nechtov, odstrániť kutikulu na bokoch a navrchu nechtov jednoducho zvládnete diamantovou brúskou s karbidom kremíka a niklová brúska vám poslúži na presné opilovanie nechtov pri detailnej starostlivosti. Na zrohovatenú kožu na pätách a chodidlách použite brúsku na brúsny papier. Manikúrová a pedikérska súprava 5 v 1 Orava Lyra je vkusne a prakticky zabalená v úložnom puzdre. www.orava.eu

Vianoce v Carntone je vianočná novela, ktorá odštartovala sériu autorky Tamery Alexanderovej Príbehy v Carntone.  Odohráva sa na pozadí histórie plantáže Carnton vo Frankline v Tennessee a je príbehom o obnovenej nádeji a viere počas Vianoc. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

s_lyra_i527net

Orava Lyra môže byť vaša za 9,90 € a kniha za 14,90 €.

Milé naše naše čitateľky,

zapojte sa do súťaže o súpravu 5 v 1 Orava Lyra, s ktorou  ľahko zvládnete úpravu rúk a nôh aj v pohodlí domova a knihu Vianoce v Carntone z vydavateľstva i527.net. Vaše odpovede posielajte dodo 6. októbra 2024.

Súťažná otázka: Koľko násad na úpravu nechtov a kože má Orava Lyra?

Správnu odpoveď nájdete na orava/ 5v1 Orava

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.