Súťaž o hodnotný dovolenkový balíček od Oriflame a Orava

Expertka na domácu manikúru a pedikúru

V lete sa nohy pohodlne cítia v sandáloch, na pláž a k bazénu si obúvame šľapky a žabky. Hravé farby a kvetinové motívy na letnom outfite krásne ladia s upravenými nechtami na nohách a rukách, nalakovanými v trendy farbách. Práve v obuvi, ktorá viac odhaľuje, ako skrýva, vidieť, ako sa staráte aj v detailoch o svoj vzhľad a či vám na nôžkach a rukách naozaj záleží. Lebo neostrihané a neupravené nechty na rukách a nohách, stvrdnutá koža na pätách a otlaky dokážu pokaziť dojem aj z toho najkrajšieho outfitu. Aby ste mali nohy aj ruky upravené ako pravá dáma, nemusíte navštíviť pedikérsky salón.

Skrášliť si nechty na rukách a dopriať si profesionálnu pedikúru už dokážete aj vy samy v pohodlí domova s pomocou elektrickej manikúrovej a pedikérskej súpravy 5 v 1 Orava Lyra. O nechty na rukách aj na nohách a úpravu pokožky na pätách a chodidlách sa vám postará ako tá najvychýrenejšia pedikérka. Funguje na dve 1,5 V batérie a v príslušenstve má až 5 rôznych násad s rôznymi povrchmi v tej najvyššej kvalite a s dlhou životnosťou. Podľa potrebnej intenzity ošetrenia a starostlivosti si nastavíte nižší alebo vyšší stupeň otáčok a obrusovanie, opilovanie a formovanie môže začať. Plstená násada sa výborne hodí na leštenie nechtov, brúsny valček z bieleho korundu je určený na tvarovanie a skracovanie akrylových aj prirodzených nechtov, odstrániť kutikulu na bokoch a navrchu nechtov jednoducho zvládnete diamantovou brúskou s karbidom kremíka a niklová brúska vám poslúži na presné opilovanie nechtov pri detailnej starostlivosti. Na zrohovatenú kožu na pätách a chodidlách použite brúsku na brúsny papier.

Manikúrová a pedikérska súprava 5 v 1 Orava Lyra je vkusne a prakticky zabalená v úložnom puzdre, ktoré sa vám ľahko zmestí aj do dovolenkovej batožiny, aby ste mali pri bazéne, na pláži aj počas letnej promenády nôžky aj nechty na rukách v tip-top stave.

s_summer_pack_orava_0624

Manikúrovú a pedikérsku súpravu Orava Lyra kúpite v e-shope značky Orava za odporúčanú cenu len 9,90 €. www.orava.eu

Milé naše čitateľky,

pripravili sme pre vás súťaž o dovolenkový balíček s kozmetickou spoločnosťou Oriflame plážovú tašku  (36 €), plážovú osušku (34 €), letný šilt Sunset (19 €) a súpravu pre dokonalú pedikúru a manikúru súpravu pre dokonalú pedikúru a manikúru 5 v 1 ORAVA. Vaše odpovede posielajte do 22. júna 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, z akého materiálu je vyrobená plážová osuška SUNSET od Oriflame?

Správnu odpoveď nájdete na e-shope Oriflame/plážová osuška Sunset.

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

4 komentárov

  • Komentár Magdaléna GK %PM, %17 %905 %2024 %20:%jún napísal Magdaléna GK

    Vyrobená z rýchlo absorpčného ľahkého mikrovlákna, 100 % recyklovaného mikrovlákna.

  • Komentár Dana %AM, %17 %315 %2024 %06:%jún napísal Dana

    Je vyrobená z rýchlo absorpčného ľahkého mikrovlákna.

  • Komentár RomanR. %PM, %14 %725 %2024 %16:%jún napísal RomanR.

    Osuška je vyrobená z rýchlo absorpčného ľahkého mikrovlákna

  • Komentár Zuzík Galadík %PM, %13 %747 %2024 %16:%jún napísal Zuzík Galadík

    Vyrobená z rýchlo absorpčného ľahkého mikrovlákna

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.