Súťaž o zdravotnícku pomôcku URGO Filmogel® Praskliny

Popraskané päty nie sú len estetickým problémom

Drobné trhliny a štrbiny na pokožke v okolí piat sa medicínsky nazývajú ragády. Vznikajú najmä na miestach, kde dochádza k nadmernému tlaku a treniu, a tiež tam, kde pokožka vysychá. Inkriminované miesta sú bolestivé a často ich sprevádza aj krvácanie, ktoré sa spúšťa doslova pri každom kroku. To len zvyšuje riziko infekcie, keďže v rane sa hromadí všetko, čo dokáže noha pri chôdzi v otvorených topánkach zachytiť.

3_praskliny_24

Znie vám to povedome? Prišli ste do bodu, kedy sa z malých trhliniek na nohách vytvorila bolestivá a páliaca hlboká prasklina? Ak sa vám to už v minulosti stalo, viete, aké zdĺhavé a otravné je hojenie takéhoto poranenia. Uľavte si od bolesti pri každom kroku s URGO Filmogel na Praskliny, ktorý vlastnosťou tekutej náplasti vyplní praskliny na pokožke, čím zabraňuje prieniku infekcie. Tekutý film určený na ošetrenie prasklín, záderov a trhlín na nohách a rukách vám prinesie želaný pocit utíšenia bolesti, pričom podporí hojenie a zabráni znovuotvoreniu rany. Filmogel naneste na vyčistenú a suchú ranu pomocou špachtličky, počkajte niekoľko sekúnd kým nezaschne a proces hojenia sa začína. URGO Filmogel na Praskliny je vodoodolný, takže svoje voľnočasové letné aktivity nemusíte nechávať na neskôr. Aplikáciu opakujte 2 – 3 krát denne až do úplného zahojenia rany. Majte vždy URGO Filmogel na Praskliny po ruke a poistite si tak ladnú chôdzu bez bolesti na pracovný obed či večernú garden party s priateľmi.

Milé naše čitateľky a čitatelia, zapojte sa do súťaže a 3 výhercov odmeníme 2x balením URGO Filmogel® Praskliny v hodnote viac ako 20€. Vaše správne odpovede posielajte do 19. júna 2024.

Súťažná otázka: Dokáže URGO Filmogel Praskliny zabezpečiť, aby sa voda nedostala po aplikácií do praskliny?

  1. Áno, je vodoodolný 
  2. Nie, nie je vodoodolný 
Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

2 komentárov

  • Komentár Edita Odlerová %PM, %17 %550 %2024 %12:%jún napísal Edita Odlerová

    Áno, je vodoodolný

  • Komentár Dana %AM, %17 %317 %2024 %06:%jún napísal Dana

    1. Áno, je vodeodolný.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.