Vyhrajte novinky Dr. Oetker a knihu receptov ku Dňu matiek

Napísal femme, Dr.Oetker 07. máj 2024

Domáce pečenie môže byť pre hocikoho formou odpočinku alebo čas, kedy s láskou pripravíme niečo dobré pre seba aj našich najbližších. S novinkami od    Dr. Oetker zvládnete pripraviť vláčne čokoládové tortičky alebo jednoduchú desiatu, ktorá zasýti a príjemne zahreje.

Kto by dokázal odolať chuti jemného cesta plného čokolády? Ak ste jedným z nich a chystáte navyše romantické prekvapenie, vyskúšajte novinku Choco Love Dr. Oetker. Nie je potrebné sa počas prípravy ničoho báť, pečenie tortičiek je naozaj jednoduché a výsledný produkt si zamiluje úplne každý. Balenie obsahuje aj štyri formičky, takže na prípravu stačí pridať do zmesi 150 ml mlieka a o 10 minút máte hotovo.

Pokiaľ chcete skúsiť ďalší recept s nádychom lásky, upečte si vanilkovo-malinové cupcakes. Môžete ich navyše skrášliť mixom dvojfarebných cukrových srdiečok a ukázať, že vám na niekom naozaj záleží. Táto kreatívna ozdoba dodá šmrnc aj ďalším pečeným dezertom alebo pudingom a zmrzlinovým pohárom. Srdiečka Dr. Oetker nájdete v praktickej dóze, vďaka ktorej bude finálne zdobenie skutočne hračka.

Chutné raňajky alebo zdravá desiata

Ovsené kaše Dr. Oetker sú vďaka vysokému obsahu celozrnných ovsených vločiek zdrojom dlhodobej energie a vitality na celý deň. Novinka Ovsená kaša Kokos Dr. Oetker s obsahom ovsených vločiek (až 66 %) a vysokým obsahom kvalitného strúhaného kokosu je zdrojom zdraviu prospešnej vlákniny, bielkovín a beta-glykánov a zároveň má nízky obsah soli a cukru. Novinka Ovsená kaša Kokos vám dodá chuť aj energiu do pracovného dňa, ale aj pred športovým výkonom. Nezabudnite, že súčasťou zdravého životného štýlu je nielen rôznorodá strava, ale aj aktívny pohyb a pozitívne myslenie.

s_droetker_priroda_20524

Milé naše čitateľky a čitatelia,

zapojte sa do súťaže so spoločnosťou Dr. Oetker o balíček produktov v hodnote 15 EUR a kuchársku knihu Zdravé kreácie od Zuzky/Zuzana Kövér z vydavateľstva Príroda. Na vaše odpovede čakáme do 15. mája 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, po akom produkte Dr. Oetker najčastejšie siahate pri pečení?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

3 komentárov

  • Komentár Silvia %AM, %13 %464 %2024 %10:%máj napísal Silvia

    Dr. Oetker Vanilkový cukor

  • Komentár Zuzana Frčová %AM, %12 %207 %2024 %03:%máj napísal Zuzana Frčová

    Dr. Oetker Vanilínový cukor

  • Komentár Dana %PM, %09 %687 %2024 %15:%máj napísal Dana

    Dr. Oetker Vanilínový cukor.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.