Odteraz už len pohodlne a štýlovo!

Napísal Timea Ilavská 06. máj 2024

Postupne vyťahujete minuloročné jarné a letné outfity, spomínate na pekné chvíle, ktoré ste v nich zažili a tešíte sa na nové hrejivé momenty, ktoré sa s vychádzajúcim slnkom zas o niečo lepšie plánujú? Hľadáte topánky, ktoré sa vám nebude chcieť vyzuť? 

 Medzi nadčasovými, kvalitnými, voňavými a mäkkými kúskami obuvi z kolekcií od CCC si aj v tejto sezóne zaručene nájdete svoje lásky!

Keď zistíte, že k dokonalosti vám chýbajú už len nové topánky a kabelka, vyberajte z nových kolekcií značiek Badura, Gino Rossi, Lasocki a Mexx. Vo všetkých produktových radách nájdete aj kúsky s logom weCare, ktoré sú šetrné k prírode. Na www.ccc.eu/sk si navyše nájdete aj novú kamošku na rameno či do ruky. Budete si vyberať spomedzi elegantných topánok na minimalistickom podpätku, z dizajnových vychytáviek pripomínajúcich éru Marilyn Monroe či z nadčasových tenisiek a plážových modelov. Ideme na to? 

Premium aj overená klasika

Medzi prémiové značky z kolekcie CCC patrí BaduraGino Rossi. Aktuálne kolekcie vás potešia kvalitnými sandálmi na nízkom i vysokom podpätku, v ktorých vykročíte na letné prechádzky. Mokasíny v prírodných farbách nesklamú tie z vás, ktoré vedia, že byť „hot“ neznamená len vyraziť v podpätkoch. Keď milujete predĺžené saká, v tejto sezóne ich zlaďte s rovnako veľkou výraznou, pásikavou taškou s plážovým wibe a remienkovými šľapkami. Wow efekt s elegantnými šortkami dosiahnete, aj keby ste si pod sako dali len jednoduché tielko. V kolekcii nájdete aj klasické čierne a hnedé pánske a dámske topánky, na ktorých hneď na prvý pohľad zbadáte ušľachtilosť materiálu a spracovania, tie  dokonale doplnia vaše business outfity. K tomu si určite vyberiete aj štýlovú kabelku klasického strihu– tým tohtoročným kraľuje zaujímavé prešívanie, ktoré vytvára povšimnutiahodné reliéfy. Tie aj z kabeliek nadčasových tvarov robia kúsky, vďaka ktorým budete v aktuálnej sezóne tip-top. 

Celá rodina si svoje „lásočky“ vyberie v klasickej kolekcii topánok Lasocki. Či už zatúžite po nových béžových alebo bielych teniskách alebo po rozkošných lodičkách v hráškovej farbe, máte ich v najnovšej kolekcii Lasocki mať! Nadchne vás aj široký výber ľahučkých mokasín a balerín, ktoré vás budú sprevádzať na každom kroku. Deťom vyberiete v najnovšej kolekcii topánočky, ktoré rešpektujú všetky potreby detskej nôžky, ale aj kúsky, ktoré potešia malé parádnice a fešákov. Páni v aktuálnej kolekcii nájdu trendových spoločníkov na niekoľko sezón. Absolútne štýlové, no zároveň praktické kabelky a shopper bagy sú už len čerešničkami na torte v širokej ponuke modelov Lasocki. Kabelky sú v tohtoročnej letnej a jarnej kolekcii také, že vám neodporúčame odolávať im! Budú vás tešiť niekoľko sezón a so skvostom z výberu tých najnovších sa pripravte na zvedavé otázky kolegýň a kamarátok.

Modely šľapiek, sandálov a kabeliek za skvelé ceny nájdete aj v novej produktovej línii v CCC - v kolekcii Mexx. Štýlové a nápadité spracovanie materiálov sa vám bude páčiť na šľapkách, ktoré vynosíte k šatám i nohaviciam a oči nebudete vedieť spustiť z elegantných tenisiek, ktoré splnia všetky vaše očakávania o obuvi, ktorá vás nezradí v práci ani vo voľnom čase. Keď zatúžite po cukríkovo ružovom ruksaku alebo levanduľovo fialovej kabelke, v tejto kolekcii nájdete aj to!

CCC zároveň pokračuje v rozširovaní svojho portfólia produktov vyrobených z ekologicky udržateľných materiálov. Kolekcia „weCare“ je šetrná k životnému prostrediu a bola uvedená na trh v roku 2020. Ponúka zákazníkom certifikované produkty, ktoré sú vyrobené s použitím udržateľných alebo recyklovaných materiálov a špičkových technológií. Obuv je vyrobená z kože pochádzajúcej z ekologických garbiarní (certifikovaný produkt LWG Leather Working Group) a dámske, pánske a detské doplnky sú vyrobené z recyklovaných alebo čisto organických materiálov.

Miesto na nové topánky v poličke aj v srdci

Vieme, ako to chodí. Nové by sa dokupovali, no trošku vás škrie, že sa vám v šatníku hromadia aj kúsky, ktoré už nevynosíte? Keď medzi nimi nájdete aj také, ktoré vám už doslúžili, prineste ich do predajne CCC a zapojte sa do projektu DAJTE SVOJIM TOPÁNKAM ŠANCU NA DRUHÝ ŽIVOT. Páry topánok – dámskych, pánskych a detských, rôznych veľkostí a štýlov, ktoré už nosiť neplánujete poslúžia potrebným. Od marca tohto roku sa vyzbieralo už 2578 párov topánok a CCC verí, že číslo porastie. EKOCHARITA sa postará o ich prípravu na darovanie združeniam a organizáciám, do ktorých putuje použitá obuv a oblečenie a robí radosť druhý krát tým, ktorí si z rôznych dôvodov nemôžu dopriať nákupu nového páru obuvi.

Vy si vďaka kupónom na 10 % zľavu, ktoré obdržíte priamo v predajni za každý prinesený pár svoje nové topánky vybrať môžete o niečo lacnejšie. Ak vás to napĺňa pocitom zadosťučinenia, radosťou a vďačnosťou, je to presne ten pocit, ktorý má ľuďom táto kampaň priniesť. Do spätného zberu obuvi a šatstva z trhu sa zapájajú tie spoločnosti, ktoré si uvedomujú svoju zodpovednosť za tovar, ktorý na trh umiestnia. Združuje ich asociácia SATEX a v spolupráci s EKOCHARITOU sa CCC postará o to, aby ani jeden z odovzdaných párov topánok neskončil nevyužitý. Poďme však späť k ponuke topánok kožených značiek, z ktorých si v tejto sezóne budete vyberať. 

Navnadili sme vás? Keď sa vyberiete na lov svojich nových miláčikov, pamätajte: vezmite aj topánky, ktoré už nevyužijete, vložte ich do zberného boxu, ktorý nájdete pri pokladni každej predajne a obratom využite zľavu 10 % na nákup nového páru topánok z najnovších kolekcií. Príďte sa presvedčiť na stránku www.ccc.eu/sk, do kamenných predajní, sledujte novinky v aplikácii a nezabudnite zúročiť svoje nákupy prostredníctvom Klubu CCC.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.