Späť do školy ´23 – ako si pripraviť svoj šatník na jeseň?

Jeseň sa nezadržateľne blíži a s ňou prichádza čas vymeniť letnú ľahkosť za jeseň plnú štýlu a teplejších outfitov. Keďže sa vraciame späť do školy, je to ideálna príležitosť na revolúciu v tvojom šatníku.

Dámske šaty, ale tiež mikiny a svetre sú neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jesenného outfitu – môže ich však ozvláštniť tvoja kreativita. V tomto článku sa pozrieme na spôsoby, ako pripraviť tvoj šatník na jeseň 2023 tak, aby bol plný trendov, a aby si bola štýlová za každých okolností

Farby, textúry, materiály

Jeseň prináša bohatú farebnú paletu, ktorú môžeš zrkadliť vo svojom šatníku. Zvoľ hlbšie odtiene, ako sú teplé tóny hnedej, tmavozelenej, bordovej a oranžovej farby. Tieto farby vytvoria dokonalý základ a umožnia ti jednoduché kombinovanie rôznych kúskov.

Jeseň je tiež časom, kedy sa tiež môžeš hrať s rôznymi textúrami a materiálmi. Zvoľ si preto napríklad šaty z bavlny, kože, semišu alebo z jemného úpletu. Tieto materiály nielen pridajú šmrnc tvojmu outfitu, ale udržia ťa tiež v teple.

Pokiaľ ide o vzory, trendom sú stále prírodné vzory, ako kvety, lístie alebo zvieratá. Tieto prírodné motívy sa nosia najmä na jeseň, tak si vyber svoj vzor a naskoč na tento trend! Zvoľ si šaty s jemnými kvetinovými vzormi alebo s extravagantnými zvieracími potlačami. Tieto vzory pridajú do tvojho šatníka nielen jesennú atmosféru, ale aj hravosť.

1_pr_050923

Jeseň je o vrstvení

Jeseň je obdobím, keď teploty začínajú klesať, a preto je nevyhnutné správne vrstvenie. Šaty napríklad skvele doplnia dámske svetre a kožené bundy. Tieto kombinácie sú skvelé do školy i na rande. Vrstvenie nielen pridáva tvojmu outfitu hĺbku, ale tiež ti poskytuje pohodlie v nepredvídateľnom jesennom počasí.

Pri výbere oblečenia na jeseň nezabudni zohľadniť aj jeho funkčnosť a pohodlie. Vyber si kúsky, ktoré ti umožnia slobodne sa pohybovať a cítiť sa pohodlne aj počas chladnejších dní. Mäkké materiály a dobre padnúce strihy sú základom toho, aby si sa vo svojom outfite cítila dobre.

Nezabudni ani na doplnky, ktoré môžu tvoj outfit dotiahnuť do dokonalosti. Štýlové šály, klobúky, náhrdelníky a opasky môžu byť tými správnymi detailmi, ktoré tvojej jesennej módnej kombinácii dodajú ten správny šmrnc.

2_pr_050923

Vyjadri svoj štýl

Tvoja jesenná výmena šatníka je príležitosťou na sebavyjadrenie a personalizáciu. Skús preto experimentovať s rôznymi kombináciami a štýlmi, aby si si vytvorila vlastný unikátny vzhľad. Pamätaj, že tvoj šatník je ako umelecké plátno, na ktorom môžeš vyjadriť svoju kreativitu a osobnosť.

Módny svet sa neustále mení a trendy sa menia spolu s ním. Skús preto zachytiť aktuálne trendy a prispôsobiť ich svojmu štýlu. To však neznamená, že musíš slepo nasledovať každý trend. Skôr ide o to, ako módne novinky vhodne integrovať do tvojho aktuálneho šatníka.

Pri výbere nových kúskov na jeseň sa tiež zamysli nad ich kvalitou a udržateľnosťou. Zvoľ si dámske mikiny a oblečenie vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré vydržia dlhšie. Uvažuj o dlhodobom využití jednotlivých kúskov a snaž sa minimalizovať svoj ekologický odtlačok.

3_pr_050923

Pripraviť dámsky šatník na jeseň neznamená len vymeniť voľné letné šaty za teplejšie vrstvy. Je to príležitosť prejaviť svoju kreativitu a hrať sa s farbami, materiálmi a vzormi. Využi túto sezónu na to, aby si si vytvorila štýlové a pohodlné outfity, ktoré budú odrážať tvoj osobný štýl. Nezabudni na dôležitosť doplnkov, ktoré môžu dodať tvojmu outfitu ten správny šmrnc. So správnym prístupom môžeš byť pripravená na jeseň 2023 tak, ako nikdy predtým.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.