Najobľúbenejšie modely štýlových topánok na zimu

Každá zima so sebou prináša novú vlnu trendov v oblasti topánok, no zdá sa, že tento rok zažívame úplnú explóziu štýlových možností. Na sociálnych sieťach a prehliadkových mólach tak sledujeme zaujímavé strihy a štýly, ktoré sú perfektne zakomponované do trendových outfitov.

Ponúkame vám 5 najobľúbenejších štýlov obuvi, ktoré by vo vašom zimnom šatníku túto sezónu rozhodne nemali chýbať.

1. Vysoké čižmy po kolená

Áno, klasické čižmy po kolená sú späť! Či už uprednostňujete klasické jazdecké čižmy alebo štvorcové opätky z 90. rokov, tento rok si prídete na svoje. Trendom je prakticky akýkoľvek štýl, dôležitá je len správna výška čižmy. Najlepší spôsob, ako tento druh čižiem nosiť (aby ste nevyzerali príliš retro), je v spojení so sukňami alebo šatami nad kolená. Legíny a úzke džínsy radšej nechajte tento rok doma.

1_ccc_191222

2. Motorkárske čižmy s prackami

Nehovoríme len o topánkach inšpirovaných značkou Dr. Martens, ale aj o špicatých ihličkách s prackami, čižmách po kolená omotaných retiazkou alebo dokonca o čiernych topánkach s množstvom zipsov. V skutočnosti nezáleží na tom, akú siluetu alebo farbu si vyberiete, pokiaľ má obuv atmosféru drsného motorkára, budete presne zapadať do tohto trendu.

2_ccc_191222

3. Čižmy na platforme

Čižmy na platforme nie sú pre slabé povahy! Teda, aspoň pokiaľ chcete siahnuť po poriadne vysokej platforme. Aj keď vám podpätky môžu dodať výšku a siahať naozaj vysoko, hrubá predná platforma znamená, že výška podpätku nie je až taká strašidelná, ako vyzerá. Platforma vám môže pridať veľa centimetrov navyše bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie. Členkové čižmy na platforme sú síce spojené s 90-tymi rokmi, no dnes sú perfektnou voľbou ku všetkému od spoločenských šiat až po kožené nohavice.

Navyše, čižmy na platforme sú trendom už niekoľko sezón, čo naznačuje, že táto obuv bude ešte nejakú tú sezónu v centre pozornosti. Nebojte sa preto investovať! Pozrite si sortiment kvalitnej dámskej obuvi, napríklad na CCC, a vyberte si štýl, farbu a strih topánok, ktoré vám perfektne padnú. Pre maximálnu životnosť a univerzálnosť uprednostnite neutrálne čierne a hnedé farby.

4. Čižmy nad kolená

Módni návrhári vyhlásili čižmy nad kolená za jeden zo štyroch najlepších štýlov topánok, ktoré musíte túto sezónu vlastniť, a teraz si za tým rozhodne stoja. Tento trend sa neobmedzuje len na tie ikonické semišové čižmy, ktoré si obľúbili svetové supermodelky. Trendom sú viaceré siluety, vrátane štíhlych ihličkových topánok, priliehavých čižiem s masívnymi podrážkami, či čižiem v kovbojskom štýle. Ďalšou pozitívnou správou je, že čižmy nad kolená dnes nájdete už prakticky v akomkoľvek odtieni. Nebojte sa preto investovať do kožených červených, fialových, zelených alebo modrých čižiem. Rozhodne to neoľutujete.

5. Kovbojské čižmy

Tento štýl, ktorý polarizuje spoločnosť, je trendom už niekoľko rokov. Zatiaľ však nevykazuje žiadne známky toho, že by v najbližšej sezóne mal upadnúť do zabudnutia. Nosí sa všetko od farebne výrazných vzorov, cez vyšívané kvety, až po klasickú čiernu alebo hnedú. Čokoľvek sa nachádza na kovbojskej čižme zapadá do trendu, takže popustite uzdy vašej fantázií a choďte do toho! Jednoducho si vyberte akékoľvek topánky, ktoré sa hodia k vašej osobnosti a k vášmu šatníku. Nemusíte ani veľmi premýšľať nad výškou podpätku – členkové čižmy na opätku sú totiž rovnako módne ako tie s plochou podrážkou. Pokojne si teda vyberte na základe pohodlnosti a vašich preferencií.  

3_ccc_191222

Zdroj foto: vlastné / blog.ccc.eu

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.