Obľúbené crossbody kabelky: Viete ako ich správne nosiť?

Každá žena vie, že nič nedokáže doplniť a pozdvihnúť outfit tak dokonale ako správne zvolená kabelka. Trend crossbody kabeliek sa vďaka ich praktickosti, univerzálnemu využitiu a štýlovému vzhľadu drží na vrchole už niekoľko rokov. A rozhodne nie je na ústupe.

shutterstock_171121

Na trhu nájdete nekonečné množstvo farieb, materiálov či veľkostí. Viete však, ako si zvoliť tú správnu?

Akú veľkosť zvoliť?

Veľkosť týchto kabeliek vychádza hlavne z vašich potrieb, účelu a od toho, koľko vecí v nej práve potrebujete nosiť. Ak ste minimalista a stačí vám mobil, peňaženka a rúž na pery, pokojne si vezmite mini crossbody kabelku. Možno ste však typ, ktorý potrebuje mať po ruke všetko možné aj nemožné a vaša kabelka zároveň plní úlohu cestovnej tašky. V tom prípade je lepšie siahnuť po kvalitnej oversize crossbody.

Aký materiál je najvhodnejší?

Keďže crossbody sú praktickým kúskom, ktorý môžete nosiť pokojne každý deň, mali by ste jej kúpu považovať za investíciu. Veď ktorá žena chce, aby jej kabelka vyzerala ošumelo a staro? Základom je preto výber odolného a kvalitného materiálu. Aj kabelky z lacnejšieho materiálu síce dokážu vyzerať super, avšak dlho nevydržia. Vhodnou voľbou je teda prírodná koža, ktorá ani po čase nestráca na svojom vzhľade. Ekologickou alternatívou môžu byť kabelky z voskového plátna.

Ako nosiť crossbody kabelku?

V tomto prípade platí, že nie ste limitovaná žiadnymi striktnými pravidlami. Vyberte si štýl, ktorý vám najviac vyhovuje. Štandardným spôsobom je nosenie crossbody kabelky krížom cez vaše telo tak, aby voľne splývala na boku. Nosiť ich však môžete aj ako klasické kabelky cez rameno. Ak sa chystáte napríklad behať, pohodlnou alternatívou je nosenie na chrbte. Voľbu teda môžete prispôsobiť aktivite, ktorú sa chystáte vykonávať.

Na záver treba dodať, že vašej pozornosti by určite nemali uniknúť ani detaily. Všímajte si drobnosti ako sú spony, strapce či hrúbka a štýl popruhov, ktoré pridajú vašej kabelke osobitný štýl.

Zdroj obrázku: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.