Prešívaná bunda – elegantná aj športová

Posledným hitom zimy a jesene sú prešívané budny. Ťažko nájsť lepšiu kombináciu pohodlnosti a zároveň štýlového vzhľadu ako pri tomto kuse oblečenia. Možno na prvý pohľad ide o ležérnejší kúsok, nenechajte sa pomýliť. 

Prešívaná bunda ide nielen k mikine ale aj elegantnému svetru. Poradíme vám, ako nosiť prešívanú bundu. 

Akú prešívanú budnu si vybrať? 

Ešte predtým ako vyrazíte do nákupného centra, porozmýšľajte nad farbou bundy. Čítajte ďalej a dozviete sa aká farba bude najvhodnejšia pre vás. 

  • Čierna prešívaná bunda by určite v šatníku chýbať nemala. Tmavá, výrazná farba dodá sofistikovaný vzhľad a je kombinovateľná snáď so všetkým. Dámske mikiny sa budú pod ňou vynímať tak dobre ako elegantné svetere či pletené šaty.
  • Experimentujte s farbami. Ak sa vám čierna zdá na váš vkus príliš formálna, vyberte si inú farbu. Žltá, červená, zelená alebo bordová farba rozžiari aj ponuré sychravé dni. Dajte si však pozor na prekombinovanie rôznymi farbami. Farebné bundy a elegantné dámske pulóvre budú pôsobiť decentne ale zároveň hravo.
  • Zlatá stredná cesta sú zemité farby. Je to alternatíva medzi klasickou čiernou ale nie príliš výraznou farebnou prešívanou bundou. Posledné sezóny sú hitom khaki a modrá farba, ale aj pudrová ružová či krémová. Dámske mikiny s potlačou môže rozbiť jednoliaty vzhľad a dodať štýlový vzhľad.
  • A čo tak strieborné odlesky? Metalické veci sú stále v kurze a neobišli ani prešívané bundy. Ak sa orientujete v posledných trendoch, určite ste tento trend postrehli. Ide skôr o ležérnejší štýl, preto sa lepšie kombinuje so športovým oblečením. V tomto outlooku určite nezostanete nepovšimnuté.

Hoci sa zdá, že ide len o módnu záležitosť, prešívané bundy sú praktickým kúskom šatníka. Ich mäkká a zároveň termoregulujúca výplň vám zaručí teplo a vy sa budete cítiť pohodlne aj počas dlhšieho pobytu vonku. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.