• Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Záhadná guvernantka, päť sirôt a strýko, ktorému zmenia život.

    Nová historická romanca. Guvernantka z Penwythe Hallu je 1.diel trilógie Romány z Cornwallu od Sarah E. Laddovej. Tá si získala priazeň slovenských čitateľov regentskými sériami Tajomstvá vresovísk a Poklady Surrey. Čítať viac
  • Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Cena FIJET SLOVAKIA 2023

    Dňa 15. mája 2024, počas podujatia Ministerstva cestovného ruchu a športu SR „Dimenzie cestovného ruchu ̋, FIJET SLOVAKIA odovzdá vybraným oblastným a krajským organizáciám cestovného ruchu CENU FIJET SLOVAKIA 2023 ... Čítať viac
  • Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Leto plné zábavy v Českom Krumlove

    Do Českého Krumlova sa aj tento rok môžete vydať za historickými slávnosťami, hudobnými festivalmi, novými výstavami alebo športovými zážitkami. Kalendár akcií tohto malebného juhočeského mesta je doslova nabitý. Čítať viac
  • Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Preventívne prehliadky zachraňujú životy

    Aj keď stúpajú počty pacientov, ktorí každé dva roky podstúpia preventívnu prehliadku u všeobecného lekára, odborníci sa zhodnú na tom, že to stále nestačí.V rámci preventívnych prehliadok sa realizujú rôzne fyzikálne, laboratórne a zobrazovacie metodiky, ktoré môžu doslova zachrániť život.  Čítať viac
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Podarujte (si) luxusný zážitok v boutique hoteli v tokajských vrchoch

Boutique hotel MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY,  sa nachádza v bývalom andezitovom lome v tokajských vrchoch vo vinárskej oblasti Maďarska, ktorá je zapísaná do zoznamu svetového dedičstva UNESCO.

minaro_spa

MGallery Hotel Collection, popredná prémiová značka svetovej hotelovej spoločnosti Accor, oficiálne otvorila svoju novú nehnuteľnosť v Maďarsku: MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY. Cestovateľov, ktorí objavia tento skrytý poklad, očarí hotelový pokoj, dizajn na mieru, charakteristické zážitky a premyslené rituály starostlivosti o seba, ktoré ponúka značka MGallery.

Pozoruhodný MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY je vynikajúci päťhviezdičkový hotel so 100 luxusnými a moderne zariadenými izbami rozmiestnenými na 4 poschodiach, s 10 apartmánmi typu junior a 3 apartmánmi typu deluxe, ktoré ponúkajú jedinečný zážitok z vlastnej sauny na izbe. Dizajn hotela je inšpirovaný starým lomom a okolitou prírodou, názov Minaro pochádza z prirodzenej kombinácie tokajského tekutého zlata a polohy hotela v prostredí bane. Jemný vplyv juhoamerického dizajnu je odkazom ríše Inkov, ktorá používala kameň andezit s hojným výskytom v Andách. Rieky, lesy a mokrade obklopujúce hotel sú tiež začlenené do jeho dizajnu, pričom spojenie ľudstva a prírody vytvára pre hostí pokojný zážitok. Renomovaný tím miestnych dizajnérov, menovite interiérový dizajnér – Barna Gyula z Interioor One Kft a exteriérový dizajnér Dudinszky Orsolya z Dudinszky Tervezőiroda, spolupracovali a vytvorili jedinečnú konceptuálnu tému rezortu.

Blízkosť hotela k vinárskej oblasti zaradenej do svetového dedičstva UNESCO, k známemu Múzeu vína a vinohradníckym vrchom, dopĺňa kulinárske zameranie hotela. Malebná poloha ponúka hosťom počas pobytu možnosť ochutnať rôzne vína a ponoriť sa do ducha regiónu. 

minaro_hotel_1

„Otvorenie tohto úžasného hotela je dokonalým doplnkom k MGallery Hotel Collection a začiatkom krásneho dobrodružstva. Sme radi, že môžeme vytvoriť nezabudnuteľné chvíle pre našich hostí, ktorí pricestujú do Tokaja z celého sveta. Vďaka jedinečnej atmosfére butikovej značky MGallery, ktorá posúva pohostinnosť na ďalšiu úroveň, je hotel Minaro, ktorý sa nachádza mimo vychodených trás, medzinárodným pokladom pohostinstva v novej vinárskej oblasti Tokaj. Pozývame hostí, aby objavili a zamilovali si jedinečný dizajn hotela, podmanivú atmosféru a čarovné prostredie“,  hovorí Dana Janigova, generálna riaditeľka MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY.

NEZABUDNUTEĽNÉ MOMENTY – MIESTNE KULINÁRSKE ZÁŽITKY

Tokaj je nadčasová vinárska destinácia, vinica zapísaná do svetového dedičstva UNESCO, ktorá už po stáročia produkuje celosvetovo uznávané vína. Jedinečná mikroklíma regiónu a bohatá sopečná pôda dodávajú miestnym vínam ich vynikajúcu chuť a komplexnosť, ktorú môžete objaviť a vychutnať si v MINARO HOTEL TOKAJ - MGALLERY. Hotel bude ponúkať majstrovské kurzy gastronómie na mieru, od ukážok varenia až po ochutnávky vín, čo hosťom umožní objaviť miestne chute Tokaja.

minaro_room

POKOJNÁ CESTA ZMYSLAMI

Relaxačné a revitalizačné kúpele pozývajú hostí, aby si užili vyhrievaný krytý bazén, vonkajšie zážitkové bazény, jacuzzi a wellness relaxačné priestory. Soľná komora, saunový svet, miestnosti na procedúry a profesionálna obsluha uľahčujúca nájsť pokoj. V novom hoteli sa nachádza prvé kúpeľné centrum v Maďarsku pôsobiace pod francúzskou luxusnou kozmetickou značkou L'Occitane by MGallery. Okrem úžasných luxusných zariadení si hostia môžu dopriať aj miestne chute tokajskej oblasti v elegantnej reštaurácii Tortuga alebo navštíviť bar Viracocha na ochutnávke prvotriednych koktailov. Návštevníci môžu tiež zorganizovať kurz varenia, rodinné a priateľské oslavy alebo každoročné úvodné stretnutia v priľahlom Event Center, ktoré je schopné hostiť viac ako 100 hostí, alebo sa rozhodnúť pre zasadacie miestnosti hotela Eldorado s modernou vstavanou konferenčnou technológiou.

minaro_kupelna

MODERNÝ DIZAJN INŠPIROVANÝ PRÍRODOU

MINARO HOTEL TOKAJ – MGALLERY sa nachádza v krásnom regióne s mikroklímou a biodiverzitou. Od úrodného vulkanického terénu, mokradí, voľne žijúcich živočíchov a lesov, tam, kde sa stretávajú rieky Tisa a Bodrog, sa v zelenej oáze nachádza hotel. Tokaj ponúka bohaté kultúrne a náboženské dedičstvo, destináciu ponorenú do prírody a histórie. Dizajn hotela vychádza z tejto jedinečnej lokality. Hotelový dizajn, ktorý sa nachádza v bývalom lome obklopenom prírodou, kombinuje šikmé kontúry skál so sviežim a exotickým interiérom. Okolo pozemku a antracitových fasád s ostrými uhlami sú rozmiestnené andezitové skaly z bývalého lomu. Zelené a luxusné záhrady divoké ako džungľa spájajú vnútro hotelu s prírodou. Nový hotel MGallery rozpráva príbeh, kde sa príroda a ľudia bezproblémovo prepájajú – zvnútra aj zvonku. Kombinácia minerálnych, rastlinných a vodných prvkov vytvára pokojné útočisko venované pohode, pôžitkárstvu, prírode a úniku. Rieky, vinice a kopce z neho robia obľúbenú destináciu pre milovníkov prírody a slobody, gurmánov a cestovateľov, ktorí si vážia blahobyt.

minaro_hotel_2

Novootvorený tematický hotel sa nachádza len hodinu jazdy od medzinárodného letiska Debrecín, zatiaľ čo letisko v Budapešti je vzdialené menej ako 2,5 hodiny.

O MGALLERY HOTEL COLLECTION

Značka MGallery Hotel Collection premyslene vyberá a spravuje jedinečné nehnuteľnosti po celom svete, čím vytvára preslávenú kolekciu butikových hotelov so skutočnou dušou, v ktorých sa prežívajú a zdieľajú strhujúce príbehy. S vyše 100 nehnuteľnosťami, každá MGallery rozpráva jedinečný príbeh inšpirovaný svojou pozoruhodnou minulosťou alebo destináciou, ktorú nazýva domovom. Od dizajnu na mieru a zmyslových koktailov až po pohodu venovanú každodennej starostlivosti o seba, sú hotely MGallery miestami, kde si hostia môžu užiť skvelý zážitok z cestovania. Hostia MGallery Hotel Collection prežívajú osobitý príbeh prostredníctvom svojich nádherných návštev týchto štýlových, premyslených a rozhodne jedinečných hotelov. Medzi známe nehnuteľnosti v MGallery Hotel Collection patria Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne v Austrálii, Muse Bangkok Langsuan v Thajsku a Hotel des Arts Saigon vo Vietname. MGallery Hotel Collection je súčasťou Accor, poprednej svetovej pohostinskej

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.