Farba roka 2024 symbolizuje teplo a eleganciu

Napísal Martina Kosturková 30. január 2024

Asi všetci by sme si priali, aby sa nový rok niesol v znamení harmónie, bezpečia a spoločných chvíľ. Práve takúto energiu vyžaruje farba roka 2024 vyhlásená americkou spoločnosťou Pantone.

pantone_peach_fuzz_2024

Dlho očakávanou farbou roka 2024 je jemne zmyselný odtieň s označením Pantone 13-1023 Peach Fuzz, voľne preložené ako odtieň broskyňovej páperie. Ide o decentný a veľmi príjemný broskyňový tón, ktorý v nás vyvoláva empatiu, súcit a pocit spolupatričnosti. Ak sú vám tieto hodnoty blízke, a zároveň si zakladáte na tom, aby u vás doma prevládali tie najmodernejšie farebné trendy, nalaďte sa s nami na dizajnovú vlnu farby roka 2024 Peach Fuzz a obklopte sa nádherným odtieňom oranžovej, ktorý podnieti väčšinu vašich zmyslov.

Broskyňová farba a organické tvary

Farba roka 2024 sa vďaka svojmu teplému a povzbudivému tónu dokonale hodí k oblým siluetám v interiéri. Tento teplý a príjemný odtieň rozžiari váš domov bez ohľadu na to, či budete pracovať skôr s detailmi ako sú bytové doplnky, vázy, sviečky či iné dekorácie, alebo si vo farbe roka 2024 zaobstaráte väčšie kusy ako sú stoličky, kreslá či pohovka. Odtieň Peach Fuzz v kombinácii so zlatými a striebornými detailmi vytvorí kúzelný a elegantný efekt. Farba roka 2024 sa však svojim spôsobom hodí aj k dreveným povrchom.

Farba Pantone 2024: hrejivé objatie pre všetky zmysly

Odtieň Peach Fuzz vyzýva publikum, aby prijalo jeho teplo a modernú eleganciu. Prijmite aj vy túto výzvu a oblečte svoj domov do sviežosti a energie tohto jemného oranžového tónu, ktorý vytvára pocit bezpečia a tepla. Napokon, kto by neuvítal upokojujúci, harmonizujúci kontrast ku každodennému zmätku v mnohých oblastiach nášho života?

Rovnako ako v móde a kozmetike, farba roka2024 Peach Fuzz neodmysliteľne patrí do sveta interiérového dizajnu. Či už ako hravý dekoratívny detail alebo na celých plochách stien, farba roka zaujme širokou škálou možných použití a kombinácií.

 Zdroj foto: Freepik, Pantone

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.