Mesiac knihy je tu zas!

Napísal Albatros Media SK 05. marec 2022

Mesiac všetkých knihomoľov a knihomoliek je tu! A my sme si pre vás pripravili naozaj peknú nádielku titulov pre každého. Milovníci trilerov a napätie by sa nemali vyhnúť románu z pera slovenského autora Petra Derňára.

knihy_0122

Kladivo. Vo svojom druhom románe rozohráva príbeh partie kamarátov, ktorí sa spolu vyberú oslavovať na chatu. Všetko sa však zvrhne a oni zistia, že nie sú až takí kamaráti, ako si mysleli. Večných zvedavcov potešíme dvoma novými encyklopédiami v edícii Veľké myšlienky. Tentoraz bližšie spoznáme Vedu a Medicínu.

Obľúbená slovenská autorka pre mladých Miroslava Varáčková napísala nový román pre večné romantické duše. Hlavnou postavou je nenapraviteľná knihomoľka Val, ktorá chodí po svete s nosom v knihe a hlavou v oblakoch. S rovnako nepochopeným kamošom trávi čas pri dedinskom rybníku a pri zakázanej poézii spolu nadávajú na nespravodlivosť života. Až keď sa v neobývanom susedstve objaví vlčiak so zaujímavým majiteľom a zachráni im v nepríjemnej situácii zadok, začne Val svitať na lepšie časy. Román Zamilovaná si vás určite získa.

Jim Carrey je známy ako hollywoodsky komediálny herec. V osobnom živote si prešiel mnohými víťazstvami aj prehrami. Vo svojom románe Spomienky a dezinformácie ponúka čitateľom absolútne nešednú biografiu. Čokoľvek čakáte, táto kniha vás zaručene prekvapí. Ako sám o knihe povedal: „Nič z toho nie je skutočné a všetko je pravda.“

Viac na Albatros Media sk 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.