K Zelenému štvrtku patrí špenát, k Veľkému piatku pôst, k Bielej sobote údené mäso a k sviatočnej Veľkonočnej nedeli slávnostný obed...
Každý sviatok má svoje tradičné dezerty. Tie veľkonočné sú plné jari – farebné a veselé. Potešme teda svojich najmilších lahodnými a skvelými dobrotami:
Tradičným veľkonočným jedlom je údená šunka, klobásy, vajíčka a rôzne drobné pečivo, no malá inovácia nemôže byť na škodu...
Očakávate veľkonočných kúpačov a okrem tradičného pohostenia sa vám pre nich žiada pripraviť aj niečo celkom nezvyčajné? Máme pre vás tip...
Inšpirujte sa pri príprave veľkonočných sladkostí klasickými receptami - urobte veľkonočného barančeka alebo veľkonočný bochník.
...Niečo pre milovníkov ťažkých jedál, niečo pre vyznavačov racionálnej výživy a ľahký dezert pre všetkých. Dobrú chuť!
Veľká noc je symbolom jari a k jarnému prebúdzaniu patrí aj poriadna dávka veselých sviežich farieb, ktoré nám dodajú energiu do boja s jarnou únavou.
K Zelenému štvrtku patrí špenát, k Veľkému piatku pôst, k Bielej sobote údené mäso a k sviatočnej Veľkonočnej nedeli slávnostný obed...
Viete, že veľkonočné čokoládové vajcia sú vlastne francúzsky nápad, s ktorým prišli cukrári z versaillského kráľovského dvora Ľudovíta XIV.?
My ženy odjakživa túžime byť krásne a príťažlivé. V čase Veľkej noci , varíme, pečieme, jednoducho rozmýšľame akými dobrotami by sme potešili svoju rodinu...