Hravá želatínová Veľká noc

Tešíte sa každý rok na malých aj veľkých šibačov, ktorí vás zakaždým prídu pooblievať? Pripravte im prekvapenie a ponúknite balenie želatínových cukríkov HARIBO zo špeciálnej veľkonočnej edície.

Veselá výslužka pre každého šibača

Veľká noc klope na dvere, ste pripravení na zástup šibačov? Nenechajte sa prekvapiť a zaobstarajte si želatínové cukríky HARIBO v limitovanej veľkonočnej edícii. Tie totiž potešia malých aj dospelých. Vo farebných vajíčkach HARIBO Osterei nájdete mini balenia veselých Happy Easter cukríkov. Prekvapte šibačov sladkou tematickou výslužkou plnou želatínových cukríkov rozličných ovocných chutí.     

vn_haribo1

Odporúčaná regálová cena za balenie HARIBO Osterei 210 g je 4,99 €.

Hravá želatínová Veľká noc

Hravé a veselé krabičky v tvare kuriatka a ovečky potešia predovšetkým tých najmenších šibačov. Obe v sebe ukrývajú 100-gramové vrecúško plné obľúbených zlatých medvedíkov Goldbären a špeciálne 100-gramové vrecúško s veľkonočnými želé cukríkmi HARIBO s rozličnými ovocnými príchuťami. Užite si veselú Veľkú noc s vašimi najbližšími a vychutnajte si sladkú výslužku.

vn_haribo2

Odporúčaná regálová cena za veľkonočné balenie HARIBO 200 g je 3,50 €.

Mäkučká Veľká noc 

Veľká noc sa pomaly blíži, nezabudnite sa preto zásobiť sladkými dobrotami, ktoré potešia každého malého šibača. Spoločnosť HARIBO si na tento rok pripravila špeciálnu veľkonočnú edíciu želatínových cukríkov s mäkkými marshmallow vankúšikmi. Vo veselých farebných baleniach nájdete rôzne ovocné príchute, ako napríklad ananás, banán, jahoda, pomaranč a pomaranč s vanilkou, malina, mango, melón alebo čierne ríbezle. HARIBO Frohe Ostern a Ostergrüsse prinášajú želatínové cukríky s marshmallow vankúšikom rozličných tvarov, inšpirované práve Veľkou nocou. Dostanete ich navyše aj v praktickom závesnom balení. Sladkú a veselú Veľkú noc želá HARIBO.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.