Tradičné a moderné veľkonočné interiérové inšpirácie

V Sinsay nájdete veľkonočné kolekcie, ktoré nielenže prinesú jarnú radosť do vášho domova, ale budú aj v súlade s dizajnovým štýlom každej miestnosti. Zlatá veľkonočná kolekcia je ideálnou voľbou pre tých, ktorí ocenia elegantný interiér.

vn_sinsay_0324

Jej stredobodom sú čiernobiele vzory a zlaté povrchové úpravy. Vyberte si keramické dekorácie, ako sú zajačiky a vajíčka, ktoré dodajú veľkonočnú atmosféru a zároveň zvýraznia charakter vášho domova. Táto línia ponúka aj širokú škálu keramiky: tanier na vajíčka, tanier v tvare vajíčka, vázu a mnoho, mnoho ďalšieho.

Kolekcia "Pastelová Veľká noc" je zameraná na jemné farby, vytvorená s ohľadom na prebúdzajúcu sa jar. Preto vo vašej domácnosti nemôžu chýbať dekoratívne rastliny. Použite ich na vytvorenie vlastných kompozícií a váš domov sa naplní jarnou energiou. Siahnite po veľkonočných dekoráciách, ktoré vám navodia jarnú atmosféru a budú sa skvele vynímať ako dekorácie na veľkonočnom stole alebo v akejkoľvek inej časti domu.

Nezabudnite ani na detaily s jarnou tematikou, ako sú obliečky na vankúše alebo prikrývky, ktoré sú praktickým a dekoratívnym prvkom každej obývačky.

Kolekcia "Natural Easter" sa sústreďuje na béžové a drevené dekorácie. Ide o minimalistické, ale veľmi účinné výrobky, ktoré navodia prirodzenú atmosféru. V tejto kolekcii na vás čakajú tlmené prvky na prestieranie stolov a dekorácie do obývačky. Veľkonočné raňajky sa nezaobídu bez lahodnej kávy alebo čaju. Uvarte si ju do obľúbeného hrnčeka alebo si vyberte poháre s dekoratívnym reliéfom, ktoré pôsobia slávnostne a elegantne.

A nezabudnite na obrúsky, dosky alebo behúne na stôl. Túto kolekciu dopĺňajú stojace a sediace veľkonočné zajačiky.

Ďalšie veľkonočné inšpirácie nájdete vo vybraných predajniach Sinsay, na stránke sinsay.com a v aplikácii.

Zdroj foto: Sinsay

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.