Nežné a pohodlné kolekcie dámskej bielizne

Napísal Sinsay, Astratex - DIVA by IVA 21. február 2024

Dámska spodná bielizeň a pyžamá od jemnej čipky až po mäkkú bavlnu. Nech sú už vaše preferencie akékoľvek, v kolekciách Sinsay a DIVA by IVA určite nájdete to, čo hľadáte! Využite valentínske obdobie na doplnenie svojho šatníka o novú spodnú bielizeň a pyžamá.

Milovníčky čipkovanej spodnej bielizne nájdu v predajni Sinsay mnoho jedinečných modelov, ako sú napríklad mäkké a pohodlné podprsenky v béžovo-ružovej alebo čiernej farbe, doplnené o nohavičky. Čipkované push-upky alebo braletky možno kombinovať s nohavičkami typu hipster. Dávate prednosť športovým podprsenkám? Výborne, pretože v Sinsay ich nájdete. Vieme, aké dôležité je byť v pohodlí, preto máme aj nohavičky vo veľkých baleniach, vďaka ktorým pocítite energiu lásky nielen vo februári. Vytvorte si vlastnú súpravu v tvare srdca a siahnite aj po kolekcii pohodlných ponožiek.

Dobré pyžamo neznamená len dobrý spánok, ale aj príjemne strávený večer doma. Túto sezónu ponúka Sinsay súpravy s dlhými a krátkymi rukávmi a župany, napr. napríklad: pohodlné pyžamo s legínami s vhodným mäkkým županom, čierne alebo kvetinové pyžamo zo saténovej tkaniny, ku ktorému môžete pridať saténový župan, alebo ľahké bavlnené pyžamo z mierne vaflovej tkaniny, ľahké a vzdušné. Výber je veľký - odporúčame a vy sa rozhodnite, čo potrebujete.

DIVA by IVA - Unikátna kolekcia navrhnutá s Ivou Kubelkovou

Dlhoročnou ambasádorkou najväčšieho českého online predajcu spodnej bielizne, spoločnosť Astratex, je moderátorka a modelka Iva Kubelková. S nápadom na vlastnú kolekciu prišla pred viac ako rokom a od tej chvíle s Markétou Pášovou, vedúcou tímu privátnej značky Astratex, pracovali na jej vývoji. Dnes uzrela svetlo sveta nová, unikátna kolekcia spodnej bielizne DIVA by IVA.

1_astratex_iva

Žiadna iná nezvládne to, čo ona

DIVA by IVA je kolekcia spodnej bielizne, ktorá ašpiruje na must-have komplet pre každú vyťaženú ženu. Nepatrí síce k najvýraznejším, čo sa designu týka, ale sny o pohodlí a spoľahlivosti splnia na výbornú. „Samozřejmě se mi líbí krajkové prádlo a ráda si obléknu výrazný model, ale ruku na srdce, v běžném denním režimu nejvíce využiji jednoduché hladké prádlo. Věděla jsem proto, že chci vytvořit modely, které budou především funkční a variabilní,“ hovorí ku kolekcii Iva Kubelková. DIVA by IVA je vybavená silikónovými pásikmi, ktoré obopínajú celý hrudník hore aj dole, takže držia, držia a držia. Vďaka kvalitnej pevnej a zároveň pružnej látke a prepracovanému bandeau strihu dokonale splynie s krivkami tela a vytvorí krásny dekolt. Ďalším benefitom sú unikátne kostice vyrobené na mieru, ktoré perfektne podržia aj veľké prsia. Odopínacie, variabilne nastaviteľné ramienka potom už uzatvárajú sen o dokonalej symbióze bielizne s vašim každodenným rytmom.

Podprsenka Bandeau DIVA by IVA

Podprsenka v bandeau strihu, navrhnutá s Ivou Kubelkovou, je vybavená unikátnymi kosticami vyrobenými na zákazku, ktoré udržia aj veľké prsia. Vďaka silikónovým pásikom umiestneným okolo celého obvodu hore aj dole skvele drží aj bez ramienok. Kvalitná pevná aj pružná látka dokonale obopne krivky tela a vykúzli krásny dekolt. Variabilne odopínacie a nastaviteľné ramienka sú praktické pod akýkoľvek, aj asymetrický outfit.

Brazílky DIVA by IVA

Nohavičky, ktorých strih decentne poodhalia krivky a zvýraznia zadoček. Okraje sú rezané laserom, teda neviditeľné pod akýmkoľvek oblečením. Vhodné sú aj pod obtiahnuté outfity.

Nohavičky s vysokým pásom DIVA by IVA

Nohavičky s vysokým pásom príjemne obopína bruško a vyhladia krivky. Okraje sú rezané laserom, teda neviditeľné pod akýmkoľvek oblečením. Vhodné sú aj pod obtiahnuté outfity.

Body Bandeau DIVA by IVA

Unikátne body, ktoré v sebe skrýva podprsenku DIVA by IVA so všitými kosticami. Skvele vyhladí siluetu, spevní prsia a vytvorí nádherný dekolt. S odopínacími ramienkami, je možné nosiť s nimi aj bez nich.

Top Bandeau DIVA by IVA

Unikátny top, ktorý v sebe skrýva podprsenku DIVA by IVA s všitými kosticami. Hodí sa pod oblečenie aj ako hlavný prvok ou]itu. Skvele vyhladí siluetu, spevní prsia a vytvorí nádherný dekolt.

2_astratex_iva

Zdroj foto: Sinsay, Astratex

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.